Shoplinks.Asia

Friday, July 21, 2017

Shopping Voucher Lazada

Assalamualaikum..
Hye semua... 

Alhamdulillah.. Rezeki menang voucher dari Lazada.. 
Sha dapat e-mail dari Lazada mengatakan Sha menang pada 10 Julai 2017..
Kod voucher lak dapat pada 19 Julai 2017..
Sebenarnya Sha dah pilih barang yang nak dibeli awal lagi..
Lepas tahu kemenangan lagi Sha dah survey siap-siap..
Letak dekat wishlist..
Tapi bila dapat voucher, tetibe rasa macam nak beli rak buku lagi..
Masalahnya.. Tak ada yang Sha berkenan..
Jadinya kita teruskan dengan wishlist sebelum ini..

Hari ini baru sempat nak membayar.. 
Tetap ada sebuah buku dalam bakul pembelian.. 
Nak buat macam mana.. 
Peminat tegar buku kan.. 

Barang-barang kat atas ini, 2 je Sha punya..
2 lagi untuk kereta merah kesayangan Sha..
2 lagi untuk anak-anak Sha..
Mainan wooden tu je ada caj penghantaran..
Selebihnya penghantaran percuma..

20 comments:

  1. Alhamdulillah, Tahniah Sha

    Dapat voucher dari lazada ya

    Dah boleh jimat banyak kan

    Lagi lagi lepas raya ni

    Hehe. Ramai yang kering poket sebab ambil gaji awal

    ReplyDelete
  2. Sha tak ushar karangkrafmall online, hari ni last day buku2 dijual murah...rm40 utk 5 buku, tapi tak semua buku la....ada juga rm20 utk 5 buku...

    ReplyDelete
  3. tak miss tu beli novel..bagus Sha

    ReplyDelete
  4. bestnya menang lazada.. haha sy nak juga cuma x tau nak guna alamat apa.. thats why tak pernah join contest pasal voucher lazada atau sgshop..

    ReplyDelete
  5. woooo byk tu hasil tangkapan... siap ada novel agik.. hehehe

    ReplyDelete
  6. Wahhhh bestnya dapat voucher..kalau saya dapat mesti shopping toys dulu..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau ikutkan.. Banyak lagi nak shopping.. Hehehe

      Delete
  7. Tahniah kak Sha, seronoknya dapat shopping voucher...

    ReplyDelete
  8. Murah rezeki Sha.. mama pun suka Lazada sebab kebanyakkannya shipping free

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu mama.. Free shipping tu memang best.. Hehehe

      Delete
  9. Wow tahniah sha .. dapat jugak rezeki dari lazada kan

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI