Shoplinks.Asia

Friday, July 14, 2017

Pre-Loved Novel

Assalammualaikum..
Hye semua..

Pre-Loved Novel untuk dijual..
Murah-murah je..
Harga tak termasuk postage ye..
Untuk postage Sha guna FlexiPack
RM5 untuk sebuah buku / 2 buah buku nipis
RM6.50 untuk 3 buah buku
Pos laju kalau beli banyak

 
 Piano - RM5
Seram Sebuah Antologi - RM5

 
 Lelaki dan Sebilah Pisau - RM10
Sanctuaria - RM10
Tuhan - RM10
Dia Bukan Arissa - RM10
Akulah Si Jelita - RM10
Antologi Jiwa Kacau : Gaun Berdarah - RM10
Halusinasi - RM10

 
 Guy Next Door - RM10
Alahai, Mat Salleh - RM10
Imam Mudaku Romantik - RM10
Kasih Bersulam Cinta - RM10
Suami Aku Ustaz - RM10
Yang Indah Hanya Sementara - RM10
Cintamu Nadiku - RM10
Kerana Terpaksa... Aku Relakan - RM10

 
 Pembantu Dari Neraka - RM15
Ada Hantu? - RM10

 
 Lelaki Sedingin Dia - RM10
Bunga Terakhir - RM10
Pudina Cinta - RM10

 Fasad - RM15
Tangisan Berdarah - RM10
Bloody Hell - RM15
#Seramshit1.5 : 15 Misteri terbongkar - RM10
Lindungi Aku - RM15
Kerana Kau... Aku Kembali - RM15
Klong Mai - RM15

 
Penanda Kubur Anira - RM12
Tempur - RM15
Gigitan - RM15
Novel - RM15
Kakak Kemboja RM15
Kesumat - RM15
Cinta Seorang Kekasih - RM10

Isteri - RM10
Garam - RM10
Pakar - RM8
Parut - RM10

Berminat?
WhatsApp - 0192673703

19 comments:

  1. Wow.. Harga murah dan menarik.

    ReplyDelete
  2. Wow... murah2...
    Nak try la rembat satu dua...

    ReplyDelete
  3. Sy nak 😁 Nanti sy whatsapp

    ReplyDelete
  4. sha nak piano dan guy next door nnt pm k

    ReplyDelete
  5. byk nya koleksi buku sis.. =) bgs juga jual balik kan, dpt dimanfaatkan kpd pmbca baru =)

    salam aidilfitri sis =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada sesetengah memang Sha tak simpan sebab dah tak de space.. tambah duk kuarters.. bising encik suami..

      Delete
  6. wow! byk nye, sha :)
    iye. dah byk gitu, kalau jual pre-loved, in shaa Allah beri manfaat kpd org lain, kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Banyak juga.. Ini pun sebab tak tahu nak simpan mana..
      Kalau umah sendiri syoklah Aida..

      Delete
  7. Wah, banyak jugak koleksi akak yea...Tahniah pada akak kerana menduduki carta top commentor saya..

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2017/07/top-commentor-jun-julai-2017.html

    ReplyDelete
  8. Teringin nak beli tapi tengah save duit nak beli buku lain T______________T

    // Sambil tu jemput join contest saya jugak - just click
    HERE

    ReplyDelete
  9. berbaloi beli ni, semoga laris

    ReplyDelete
  10. Wow banyaknya novel dan fixi. Pencinta novel ni.. Moga dapat jual semuanya.

    ReplyDelete
  11. Mmg minat baca buku ni. Byk koleksi

    ReplyDelete
  12. Mama Ada baca dia bukan arissa Dan akulah jelita. Jalannceritanya unik Dan mmg kena dgn taste mama. Highly recommended

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI