MYTV Dekoder - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Wednesday, July 19, 2017

MYTV Dekoder

Assalamualaikum..
Hye semua.. 

Korang dah test ke MYTV ini?? Sha ada beli tv yang memang dah ada IDTV ini.. IDTV (Integrated Digital Television) yang telah sedia dibina bersama penala digital membolehkan anda untuk menerima siaran digital secara langsung tanpa dekoder. Tapi masih memerlukan ariel.. Tapi seriouslah.. Gambar dia memang cantik tau.. Clear tanpa gangguan.. Lagi cantik dari ASTRO..


Kalau ikut share ini, untuk yang dapat Brim, akan dapat dekoder ini percuma.. Tapi encik suami kata bukan semua.. Yang terpilih sahaja.. Walaupun anda dapat BRiM belum tentu anda dapat dekoder percuma ini..

Macam mana nak semak? Klik laman web ini http://mytvbroadcasting.my/ masukkan no IC ataupun SMS dengan menghantar MYTV Dekoder NoKP ke 15888, atau boleh juga hubungi Pusat Khidmat Pelanggan MYTV 1 300 80 6988 untuk sebarang pertanyaan.

6 comments:

  1. konfem ler aida x dpt. br1m pun x layak :( sob sob sob.
    tapi nak cek abah. kalau2 dpt, alhamdulillah.
    letak kat umah kg je.

    ReplyDelete
  2. Nak cek untuk ayah ana juga lah.

    ReplyDelete
  3. Memang mahal kalau nak beli dekoder sendiri

    RM200 kot

    Alamat orang susah tak tengok tv lepas ni

    Bagus juga tu

    Kerja lebih masa
    .
    Tengok tv pun banyak politik saja

    ReplyDelete
  4. akak dah beli dekoder mytv tapi tak dapt pula siarannya, jenuh search chanel

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..