Shoplinks.Asia

Tuesday, July 25, 2017

Lazada : Barang Sampai

Assalamualaikum..
Hye semua..


Yeah!! Yeah!!
Menari joget-joget..

Tiga barang sudah sampai.. Seronoknya..
Makinlah Sha suka bershopping di Lazada..

Barang apa yang sampai??
Barang ganti untuk kereta merah Sha dan Novel Trio..
Suka sangat sebab kondisi memang best..

 Sampai Awal tu..
Order pada 20.07.2017..
Sampai pada 22.07.2017..

Barang dalam keadaan baik..
Berminat?? Klik SINI dan SINI.

Yang ini pula sampai pada 24.07.2017..

Buku dalam keadaan berbalut dan cantik..
Memang berbaloi-baloi..
Berminat? Klik SINI.

19 comments:

  1. Setakat ni, online shopping kat Lazada tak pernah mengecewakan lagi. Even retun barang pun agak senang as long as ikut apa requirement tu.

    ReplyDelete
  2. Hehehe... faham tu macam mana seronoknya.
    Mrs. A pun 4 barang dah sampai paling cepat delivery by Lazada hari ini order esok dah sampai.

    ReplyDelete
  3. senangkan membeli di hujung jari. Tunggu je barang sampai.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu sis.. order, bayar pastu tunggu barang sampai..

      Delete
  4. amboi joget2 naa...hahha dah macam terima adiah misteri je kan?

    ReplyDelete
  5. seronok shopping nie..

    shopping online pun seronok..

    yang tak seronok cari duit untuk shopping ..

    hehehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang nie saya setuju.. kikiki..
      Shopping memang best.. nak cari duit untuk shopping tu lah pula..

      Delete
  6. Shopping dengan lazada memang terbaik servis dia. Hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu CR.. Setakat nie memang puas hati..

      Delete
  7. Seronokkan shopping kat lazada ...

    ReplyDelete
  8. Shopping buku kat Lazada? Saya baru tau ada ni... hahaha

    ReplyDelete
  9. Wahh, sakan akak bershopping yea..=)

    ReplyDelete
  10. baru tau yang novel ada jual kat lazada juga eh

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI