AgroMas : Teh Tarik - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Friday, July 21, 2017

AgroMas : Teh Tarik

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha kan ada share dapat goodies beg dari FAMA.. Baca kat sini.. 

So hari ini, sha nak share pasal salah satu item yang sha dapat dalam goodies beg itu..
Teh Tarik (3 in 1 Premix Tea)..
Sedap rupanya.. Tak manis sangat..
Memang sedang elok je rasa dia..
Sha bukanlah peminat teh tarik..
Tapi rasa teh tarik dari AgroMas ini memang best..
Cukup rasa susu dan teh dia..
Memang terbaik..

7 comments:

  1. Assalamualaikum Wrmbth

    Apa kahabar. Salam jumaat dari maznee

    Tak pernah lagi minum teh jenama sis ni

    Sebab biasa waktu pagi nak elak minum minuman berkafein

    Jadi lesu jangka masa panjang

    Sebab cafein dan teh terutamanya siap ada tannin yang halang penyerapan zat besi dalam makanan.

    Cuba bayangkan kalau kita minum hari hari waktu sarapan

    ReplyDelete
  2. wah sedap tu..tapi akak pun bukan penggemar teh juga sesekali minum oklah

    ReplyDelete
  3. Hakak lum pernah jumpa teh tarik 3 in 1 yg sedap mcm buat sendirilah Sha, walaupun hakikatnya tak pandai buat teh tarik pun hihi....

    ReplyDelete
  4. Tengok rupa pun nampak sedap tu siap Ada buih2 lg

    ReplyDelete
  5. Adoii, malam-malam nie nampak sedap pulak teh tarik tue..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..