Signature Market - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Tuesday, January 30, 2018

Signature Market

Assalamualaikum..
Hye semua.. 

Sha dah lama teringin nak beli kekacang dekat Signature Market punya website.. Tapi tak berkesempatan ataupun bila ada duit lebih asyik terlupa je.. Kebetulan minggu lepas ada offer baik punya dari Signature Market, takkan nak lepaskan.. Maka berjayalah Sha membeli.. Sha cuma bayar kos penghantaran RM10 dan RM6.20 untuk 3 produk.. Jimat kan.. Kikiki..
Sha dapat dua jenis kekacang secara percuma tapi kena bayar postage.. Lepas tu ada diskaun 10% untuk pembelian pertama tu yang Sha tambah 1 lagi.. Saja nak mencuba.. Harapnya kenalah dengan selera.. Kikiki.. Tak boleh beli buku, dia beli makanan pula.. Sabar jelah perangai.

 
Free dua pack kacang cuma bayar postage RM5 je..
Nanti dah sampai Sha buat entry lain ye..

11 comments:

  1. ada jugak tingin nak beli kekacang ni..tulah kan asyik lupa je haha

    ReplyDelete
  2. Peminat kacang macam Hana ni kenalah try ye? heheh ^^

    ReplyDelete
  3. wah, beli kacang online :)
    nanti review ye.

    ReplyDelete
  4. Wah ada online mall ye utk kekacang. Menarik sgt ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada ana.. memang menarik bila tengok pelbagai jenis kekacang..

      Delete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..