Senorita – OST Abang Long Fadil 2 Syamsul Yusof, AC Mizal & Shuib - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Saturday, October 7, 2017

Senorita – OST Abang Long Fadil 2 Syamsul Yusof, AC Mizal & Shuib

Assalamualaikum..
Hye semua..

Terus jatuh cinta dengan muzik lagu ini..
Memang agak happy dan menceriakan hari..
Sha suka pasang lagu ini masa shelving buku..
Semangat rasanya.. Hehehe..
Muzik dia rancak dan agak fun...
Suara shoib pun best..

Lirik Lagu Senorita – OST Abang Long Fadil 2
Syamsul Yusof, AC Mizal & Shuib

(Chorus)
Kau buat aku terpana,
Kau buatKu hilang kata,
Kau buat tidur tak lena sampai nak naik gila,
Mandiku rasa tak basah
Demamku tak kebah-kebah,
Jangan kau biarku rebah,
Ku mahu terus gagah.

Degup jantungku palpitasi,
Cepu mindaku halusinasi,
Mari kesini marilah oh Senorita. (Repeat)

Bagaikan bidadari dari syurga.Kadang2 aku panggil kamu senorita
Panggilan manja untuk buat kau suka Jatuh cinta mamacita!
Dia tidak pandang Evo, Lambo dia cuma cari yg jujur abg tak poyo.
Yeah cintanya bagai letrik bukan egosentrik dia suka picnic pakai lipstik filem klasik memang hotchick. Uh,fabolous marvelous tapi sgt jealous! uh thats cool!

Ohh..She’ so fine she’s so good everybody in the hood say.
Ohh..wanna know, email, Twiiter, Facebook IG tell me baby.

(Chorus)
Second verse

Now 123 to the 4 everybody get down to the flow, jika ada salah silap abg let me know, Dia dari kuala lumpur!
Abg tiada banglo,bukan mcm pablo, money2 cash flow, oh No!
What? Bukan saja cantik tapi juga sempurna, kalau ada jodoh takkan kemana. Siapa kata abg badboy2 huh 2× I’m a good boy!

Ohh..She’ so fine she’s so good everybody in the hood say.
Ohh..wanna know, email, Twiiter, Facebook IG tell me baby.

Beriku ruang sayangku
Jangan kau kata NO dulu
Ku mahu bukti padamu
Aku soldadu kamu
Bak kata Bruno Mars dulu, I would catch grenade for you, Aku lebih dari itu, I wanna go to Jannah with you
Cukup-cukuplah sudah
kita main-main madah
aku lelah, hampir rebah, engkaulah senorita….engkaulah senorita..
Doa dulu
Sampai waktu
Kau dan aku,satu.

Cuba goyang macam lagu boom boom pow. Tahu lagu dulu lagu boom boom pow? Black eyed peas abang bukan polis jangan senyum sinis jangan menangis hah.
(Chorus)

Nak dengar lagu? Klik SINI.

2 comments:

  1. Best dengar lagu ni rancak hihihi

    ReplyDelete
  2. yes fun, sha.
    aida dgr diorang perform kat super spontan kot.
    ok la. sesuai dgn cerita nyer :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..