Need by Todd Gregory - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Sunday, October 8, 2017

Need by Todd Gregory

Assalamualaikum..
Hye semua..

Yeah!! Habis juga baca novel Inggeris ini..
Okay.. Warning.. warning..
Novel ini untuk bacaan dewasa sahaja ye..
Novel fantasy mengenai vampire..
Dan bila dah baca baru tahu vampirenya gay.. hehehe..
Tapi dah bacakan.. Baca jelah sampai habis..

Tipikal cerita vampire..
Mestilah perlukan darah semua..

Maka bermulah konflik..
Vampire muda sudah tersalah langkah..
Sepatutnya tak pergi meninggalkan master dia, dan tak cuba bereksperimen..
Akhirnya kawan baik jadi mangsa..
Membawa kepada penemuan kembar ahli sihir yang hampir membunuh..
Bertemu pula dengan polis vampire..
Tetibe kena culik dengan ahli sihir..
Eh!! Terbongkarlah rahsia besar disebalik penculikan..
Akhirnya ahli sihir mati dan vampire tu jadi sangat berkuasa..

Plot cerita dah sangat-sangat ohsem..
Yang menjadikan novel ini tak best ialah adegan 18sx yang melampau..
Sha skip-skip baca part yang tak patut tu..
Ngeri wei.. Hahaha..
Baik baca yang kejam dan seram dari yang sx tu.. Boleh pitam..

Sha baca dan selesai pada 06.10.2017..

3 comments:

  1. Bab 18 sx memang seram la..

    Dan perkara biasa kalau novel dari luar..

    Sekarang Pembaca open minded tentang perkara tersebut

    ReplyDelete
  2. Hehe kalau kinah ni tak habis la baca. Banyak part seram. Oh ye kinah ada tag kak sha tau
    http://ape-kinah.blogspot.com/2017/10/giveaway-suka-hati-lah-by-ein.html

    ReplyDelete
  3. HAHAHA.TERPAKSA LAH BACA KAN...GAY PULA VAMPIRENYA

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..