Koleksi Buku Sha - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Sunday, October 1, 2017

Koleksi Buku Sha

Assalamualaikum..
Hye semua..

Semangat betul bila ada rak buku ini..
Padahal encik suami dah warning..
Jangan beli banyak-banyak, nanti nak pindah susah..
Nak buat macam mana, isteri dia kemaruk buku.. Hahaha..

Buat masa ini Sha tak adalah kumpul banyak..
Masih dalam satu rak lagi..
Bila susun buku-buku tu dekat rak, rasa bahagia sangat..
Ini pun rak dah nak penuh..

Kebanyakkan buku-buku yang Sha miliki adalah novel seram dan thriller.. 
Ada novel cinta tapi tak banyak.. 
Penerbitan yang paling banyak, dah tentulah Buku Prima.. 

Rak yang hampir penuh.. 

Koleksi awal yang Sha miliki untuk Projek Seram.. Kebanyakkannya ada sign penulis.. 

Tambahan terbaru dalam usaha melengkapkan koleksi Projek Seram..

Koleksi Anna Lee dan buku keluaran Prolog Media.. Tengah aim yang terbaru dari Prolog Media.. 

Koleksi Sha Hanim Ramli.. 

Koleksi Aida Adia dan Maria Kajiwa..

Koleksi Projek Thriller.. Cantik sangat gabungan putih dan merah.. 

Sha juga tengah cari buku-buku lama yang dah tak keluar lagi.. Survey-survey di group FB untuk lengkapkan koleksi mini library Sha.. Harapnya dapatlah wujudkan mini library.. Hehehe.. Target seterusnya, nak beli rak buku.. Dan pujuk encik suami.. Jumlah setakat ini ada 142 buah.. Pelbagai genre.. Seram, thriller, psiko, cinta, travel dan motivasi.. Semoga makin bertambah.. 

4 comments:

  1. dah lama nak buat rak utk novel-novel saya tp tak terbuat terperap je sume dalam kotak.

    ReplyDelete
  2. Fuhh, Masih ada pencinta buku..hehehe~
    Nona beli, baca nya tah bila.... tp adik Nona suka...dia pun harap ada mini library one day....rumah skrg ni kecikk.. tak muat sangat nak letak banyak-banyak bukuuu ~

    ReplyDelete
  3. hahaha sama lah kita rak buku dah penuh dengan novel. Ni pun nak tambah rak baru sebab penuh dah

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..