Isteri Untuk Disewa oleh Syamnuriezmil - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Friday, October 13, 2017

Isteri Untuk Disewa oleh Syamnuriezmil

Assalamualaikum..
hye semua..

Buku ke enam dari penulis ini yang Sha baca..
Bukunya sangat menarik dengan warna pink..
Tak pernah dibuat orang menyewa isteri.. Hahaha..
Memang kelakar dan menarik..

Cerita mengenai Nur Adrieana yang senget..
Adakah patut menawarkan servis diri sendiri untuk disewa..
Memang sengal sesangat..
Kemudian terjumpa pula dengan Noah yang separuh sengal..
Noah yang sebenarnya merancang lebih dari menyewa isteri..
Apa agaknya rancangan Noah ye??

Belum settle masalah Noah, muncul pula Putera Raiyan..
Belum jumpa dah jatuh suka hanya dengar nama.. Gila..
Tu belum lagi sahabat baik sebelah rumah yang dok cerita pasal hati dan perasaan..
Imtiyaz Irdad yang selalu menyakitkan hati..
Lelaki yang akhir muncul pula merupakan kesukaan Nur..
Wajah mirip pelakon Remy Ishak si Suffi Naufal..

Bila nur jadi Romeo dan dikelilingi Juliet..
Nur pening dan susah hati..
Siapa agaknya pilihan akhir Nur..??

Sha baca pada 09.10.2017 dan selesai pada 10.10.2017..

8 comments:

  1. Kinah dah baca.. memang best hehe

    ReplyDelete
  2. wahh blog dah berbaju baru, cantiknya blog akak! hehehe novel tu memang nampak menarik sebab cover dia pink betul haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq awak..
      Kan..cover dia tu lain macam..

      Delete
  3. judul novel agak sensasi juga..

    pasti menarik perhatian peminat Syamnuriezmil

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah.. Kalau ikut judul tu sensasi sungguh.. Hehehe..

      Delete
  4. bila tgk tajuk novel tu mcm hmmmm...tapi bila baca review akak macam best la pula..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak pun memula masa baca tajuk tu macam.. Hurmmm.. Tapi sebab cover pin dan sinopsis belakang tu macam best.. Trylah juga baca.. Cerita dia best..

      Delete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..