Transformers: The Last Knight (2017) - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Wednesday, September 20, 2017

Transformers: The Last Knight (2017)

Assalamualaikum..
Hye semua.. 

Best juga filem ini..
Masih lagi penuh aksi dan cerita..
Mungkin tidak disukai oleh ramai orang tapi pada Sha masih lagi puas ditonton..
Sha menonton tanpa mengharapkan apa-apa..
Jadinya sha menonton dengan keseronokkan..
Memang memuaskan hati sha.. 

Sha tonton kerana Sha suka..
Hal-hal yang lain Sha malas nak amibil kisah..
Suka pada Sha tak semestinya orang lain kena suka..

Untuk Last knight ini Sha suka watak Cade Yeager..
Rasa macam ohsem pula bila dia sinis macam itu..
Tu belum lagi tengok mini Dinobots yang comel-comel tu..
Tak suka bila Optimus jadi jahat..
Bumble Bee memang sentiasa ohsem..
Bila dengar suara original dia rasa macam comel pula..

Perlawanaan antara jahat dan baik..
Sudah semestinyalah baik yang menang..


4 comments:

  1. belum tengok lagi movie transformer latest ni

    ReplyDelete
  2. Saya pun belum tengok movie nie, nak tahu jugak kenapa Optimus jadi jahat.. Tapi Bumblebee memang transformer fav saya.. =)

    ReplyDelete
  3. Transformers always the best ...

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..