Temani Aku Selamanya oleh Pena Kayu - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Saturday, September 16, 2017

Temani Aku Selamanya oleh Pena Kayu

Assalamualaikum..
Hye semua.. 

Memula Sha baca tajuk novel ini, Sha agak cerita misteri..
Walupun gambar kulit depan itu nampak macam happy je..
Hahaha.. Teruk sangat dah ketagih membaca buku seram ini..
Tapi bila baca sinopsis rupanya cerita cinta..
Lepas itu kawan kerja pun cakap novel ini menarik..
Sha memang perlahan sikit kalau baca novel cinta..
Tapi bila dapat feedback dan review ok pasal buku ini, Sha pun setuju nak baca.. 

Okay.. First yang Sha rasa..
Carl sangat annoying.. Hahaha..
Memang penulis berjaya mewujudkan watak Carl tu dengan sangat ohsem..
Sangat meruntun jiwa.. Hahaha..
Kejap rasa macam menyampah lepas tu kejap lagi kang rasa macam sweet sangat..
Nirina memang sepadan untuk Carl..
Cerita cinta yang bermula dengan salah sangka dan sedikit kekeliruan..
Sangat menarik dan berjaya buat Sha baca sampai habis.. 

Sha baca dan selesai pada 13.09.2017..


1 comment:

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..