Mat Kool : Fruity Bug - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Friday, September 22, 2017

Mat Kool : Fruity Bug

Assalamualaikum..
Hye semua..

Gabungan rasa nenas dan strawberri yang ohsem..
Warna dia pun cantik dan menawan..
Masa Sha beli ini harga promosi.. RM1.55 je..
Kalau harga asal RM1.90..

Makan pula bersama yang tersayang..
Dalam satu paket boleh di bahagi dua..
Pergh!! memang sesuai sangat makan masa dating dengan encik suami.. Hehehe..


 Yang warna kuning itu rasa nenas, pink pula rasa strawberi..
Memang sedap dan mengancam..

5 comments:

  1. sha dah try dah tapi sha suka yang lagi satu, pink putih tu hehe

    ReplyDelete
  2. Wahh nmpk mnyelerekan ni. Cute pulak tu..

    ReplyDelete
  3. anak aida nak beli ni.
    tapi lom nyempat nak beli, sha ha ha ha...
    lately ni cuaca sgt la tak betol.
    jap ujan. jap panas.
    anak-anak aida amat lah senang demam, sha.
    itu yg dok bertangguh.
    jimat. sepaket boleh share 2 org ha ha ha :)

    ReplyDelete
  4. Selalu nampak kat iklan di tv tapi belum beli lagi..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..