Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Tuesday, September 12, 2017

Hershey's Dark Chocolate

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha memang suka sangat Dark Chocolate..
Rasa coklat yang sangat mewah dan memikat..
Tapi susah nak jumpa Dark Chocolate ini..
Selalu yang jual dekat pasaraya Milk Chocolate..
Bila sekali jumpa, mestilah Sha beli..
Sha tak kisah jenama apa.. Janji Dark..

Dark Chocolate ini mampu memberikan kelegaan minda saat Sha stress..
Memang menjadi kesukaan Sha..

Nipis je Coklat Hershey's ini.. Tapi sedap..

11 comments:

  1. sama.....Ayu pun suka dark choc.. yum yum!! plus dark choc tak menggemukkan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kikiki.. Sha suka sebab rasa coklat yang pekat..

      Delete
  2. Ana suka coklat biasa je. Kalau dark choc ni rasa perit sikit nak telan.

    ReplyDelete
  3. kalo hersheys suka yg cookies & cream

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sha tak pernah cuba lagi yang cookies and cream tu.. Boleh sha try nanti..

      Delete
  4. Ada sekali husband hakak terbeli dark coklat ni. Dia ingat banyak coklatlah... Huh...mmg le banyak coklat tapi pahit haha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha a kak.. Dark coklat ini dia pahit sakit.. Tak macam coklat biasa je..

      Delete
  5. masa di langkawi, ada member aida beli. dia minat.
    aida tumpang rasa. a'ah la pahit skit.
    seriau aida makan nyer :)
    aida ni suka manis-manis lemak gitu.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI