Jom Pre-Order Novel Pendosa & Mental - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Tuesday, August 1, 2017

Jom Pre-Order Novel Pendosa & Mental

Assalamualaikum..
Hye semua..

Korang minat Psiko thriller tak?
Kalau minat bolehlah cuba baca novel penulis ini..


Tajuk: Pendosa
Genre: Psycho-thriller
Terbit: Ogos, 2017

Dia terus termangu-mangu, mengambil masa untuk menghadam permintaanku. Keyakinan yang selama ini tersarung pada mukanya, rabak. Kekeliruan yang maha dahsyat menular di atas raut wajahnya, menukarkannya dari seekor binatang ganas kepada seorang lelaki yang lemah. Dia kembali kepada fitrah, menjadi dia yang sebenar-benarnya. Seorang lelaki pengecut yang menjana kekuatan dengan memuntah kedarah ketakutan orang lain. Ketakutan yang ditimbulkannya terhadap setiap mangsanya. Tenaganya datang dari situ. Aku tahu kerana suatu masa dahulu aku pernah jadi dia. Halkumku bergerak menelan liur. Terasa kesat. Terasa perit. Risau memikirkan condong arah mana keputusannya.

Detail boleh ke Facebook Tajul Zulkarnain

6 comments:

  1. Replies
    1. Tapi bukan cerita seram mai.. Psiko thriller je..

      Delete
  2. Replies
    1. Bolehlah preorder mama..yang nie tak seram tapi psiko thriller..

      Delete
  3. Hadoii dia keluar lagik pulak.. x boleh dh. pulus dah kering beli brg baby.. ekekke

    ReplyDelete
  4. mak ai..tengok cover dah dpat rasa cerita nya

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..