Shoplinks.Asia

Thursday, August 10, 2017

Jom Daftar Ahli Big Bad Wolf

Assalamualaikum..
Hye semua.. 

Big Bad Wolf..
Buat peminat buku pasti tahu pasal ini..
Nak lagi best.. Jom daftar sebagai Wolf Pack..
Macam mana nak daftar??
Senang je..

 
Klik dekat Wolf Pack Membership

Kalau tak confor dah daftar ke belum..
Check dulu dekat bawah perkataan REGISTER YOUR INTEREST tu ada link untuk check dah pernah darftar ke belum..

Kelebihannya, nanti masa Pesta Big Bad Wolf kita akan dapat diskaun tambahan..
Tapi ada syarat pembelian berapa baru dapat diskaun ini..

5 comments:

  1. kalau dapat beli ikut box ni memang jimat, harga RM80 camtu pun boleh dapat buku almost RM200 worth, asalkan muat dalam kotak. Hana dah kat Kelantan ni so maybe tahun ni dah takleh g BBW :'(

    ReplyDelete
  2. Sesuai utk sha ni. Makin byk koleksi lah nanti.

    ReplyDelete
  3. Penggemar buku patut ragister kan... jangan lepaskan peluang...

    ReplyDelete
  4. Hummm kene daftar jugak ke ni???

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI