Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

Friday, August 11, 2017

Hadiah Buku Dari Group WhatsApp

Assalamualaikum..
Hye semua..

Alhamdulillah.. Minggu ini murah rezeki Sha..
Hari ini (Rabu - 09.08.2017) Sha terima hadiah lagi..
Sebuah novel dari rakan di Group WhatsApp..
Novel ini dihadiahkan pada Sha atas kecemerlangan membaca..
Wah!! Ayat.. Tak hingat.. Kikikiki..

Semoga makin murah rezeki yang memberi..
Kecil tapak tangan, Almari buku yang kosong Sha tadahkan..

Novel Mencari kiblat Cinta oleh Anita Aruszi
Hadiah sampai pada 09.08.2017

8 comments:

  1. memang patut Sha dapat hadiah sempenan kecemerlangan membaca. Dah lebih 150 buku kan this year?? Perghhhh :) COngrats Sha :)

    ReplyDelete
  2. Congrats kak Sha.tabik springgg la.. Nanti review tauuuu, hihihi. macam best je ayat kat kulit buku tu.

    ReplyDelete
  3. Tahniah kak dapat hadiah. Kak ni memang seorang pembaca buku yang tegar. huhu.

    ReplyDelete
  4. Tahniah kak! Sume tahu akk suka bca buku..sesuai hadiahnya utk akk👏

    ReplyDelete
  5. Wahhh bestnye.. tahniah ye sha..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI