Duel (2017) - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Monday, August 7, 2017

Duel (2017)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sekali lagi Sha menonton Drama Korea yang belum habis tayang..
Ini semua sebab dia punya sinopsis yang ohsem..
Drama ini memang suspen sangat..
Kisah seorang ayah yang kehilangan anak..
Pencarian ayah ini telah membongkar banyak peristiwa..
Adoi.. Rasa nak gugur jantung tengok drama ini..
Banyak sangat kejutan dan aksi yang mendebarkan..
Dahlah ada dua lelaki berwajah sama namun karekter mereka berbeza..

Macam mana seseorang yang dah mati 24 tahun lepas boleh muncul dan ada dua pula itu..
Apa kaitan mereka dengan permasalahan pemindahan organ secara haram..
Memang menarik dan mendebarkan..

Sha tengok sampai episod 8..
Nanti Sha update lagi ye..


12 comments:

  1. hehe CT tak download ni sebab tengok sinopsis dia gitu.. tamo tekejut2.. hehe..

    ReplyDelete
  2. Lea tgk sha ni cam ada masa sehari 48 jam jerk.. Semua boleh dibuat dalam masa 1 hari.. ekekeke.. terbaik pengurusan masa sha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kikiki.. Tak lah Lea.. Mana ada.. Kadang ke laut juga..

      Delete
  3. dah lama tunggu drama ni habis, tapi sekarang tengah tengok Fight For My Way so KIV dulu. akak dah tengok Circle? awesome jugak, sci fi. twists setiap episod bukan main lagi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Circle memang best.. Akak dah tengok.. Twist dia ohsem..

      Delete
  4. Dah lama saya tak tengok drama korea..

    ReplyDelete
  5. Macam best ja.. Nak cuba cari lah..

    ReplyDelete
  6. saya pun baru habis menonton drama Duel ni hehe, done 16 episod..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..