Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

Sunday, July 2, 2017

Wynonna Earp S2

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha tertengok sebenarnya drama ini..
Menariklah sebab ada demon dan makhluk pelik-pelik tu..
Tapi, macam biasalah..
Tengok separuh jalan sebab jumpa 3 episod je..
Ohsem gak sebab watak-watak dia unik..

Wynonna Earp yang kena selesaikan sumpahan..
Adik perempuan dia yang pelik..
Doc Holiday yang tak berapa nak betul..
Jeremy budak makmal yang pelik.
Last but not least the lizard demon.. hehehe

Adoilah.. Lama tak tengok drama cengginie..
Tapi satu yang tak best drama english ini suka berlanjutan berseason-season..
Memang letihlah nak ikut..
Pada Sha, selalunya season pertama dengan second je yang best..
Season seterusnya dah mula mengarut..

Hanyalah pendapat Sha..
Tak setuju tak apa..

2 comments:

  1. tak perasan pasal citer ni. nanti nak cari tengok

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI