Shoplinks.Asia

Monday, July 10, 2017

Wonder Woman (2017)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Okay.. Filem yang menarik..
Tapi tak adalah menarik sangat.. 
Tidak menepati jangkaan Sha..
Mungkin sebab ini filem pengenalan, jadi rasa macam slow sikit..
Aksi yang diberikan menarik..
Cuma kadang-kadang ada nampak macam kartun sedikit..
Yang pasti Wonder Woman kekal cantik..

selamat menonton..

This is a poster for Wonder Woman (2017 film). The poster art copyright is believed to belong to the distributor of the film, Warner Bros. Pictures, the publisher of the film or the graphic artist.

5 comments:

  1. siri ptama ni byk bab flashback utk kenalkan asal usul wonder woman ni kan =) nmpk kartun tp rasa real juga kan

    ReplyDelete
  2. aida x tgk ni lagi...
    sebok sgt beraya kot :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti dah tengok bolehlah review ye aida..

      Delete
  3. movie inipun belum tengok lagi..sekarang dah keluar spiderman dah..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI