Shoplinks.Asia

Thursday, July 13, 2017

Parcel SG Shop

Assalamualaikum..
Hye semua.. 

Alhamdulillah.. Penantian berakhir sudah..
Barang-barang dari SG Shop dah sampai..
Teruja rasanya bila terima parcel..
Sha beli dua bag tangan dan rak buku..
Semua barang dalam keadaan tip top.. 

 
Kotak yang berisi rak buku dan beg tangan..
Pergh!! Berat giler nie..
 
 
Beg tangan ini Sha beli dua..
Dua-dua dapat free gift.. Beg duit yang kecik tu dan kain pucci tu..
 
 
Satu lagi beg tangan..

Nanti Sha ootd dengan beg-beg ini ye.. 
Rak buku tu pun tak pasang lagi.. Hehehe

7 comments:

  1. Wahhh dah sampai dahh.. tak sabar nk tgk ni..

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Akhirnya sampai juga Barang-barang nie mrs pip..

      Delete
  3. wah banyak sungguh borong barang..

    mesti seronok kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. First time memborong macam nie.. Hehehe

      Delete
  4. barang saya 1st batch sampai dah..yang second and third belum lagi.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI