Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

Sunday, July 9, 2017

Nescafe Latte Coconut

Assalamualaikum..
Hye semua..

Jom kita santai bersama Nescafe..
Lama dah teringin nak cuba..
Akhirnya berjaya juga..
Bau wangi kelapa yang sangat harum..
Sha suka sangat bau dia.. Memang memikat..
Rasa dia pun ohsem..
Siapa lagi suka Nescafe..
Angkat tangan.. hehehe..


6 comments:

  1. kite tak suka sangat nescafe tapi bila cuba nescafe latte caramel terus addict. nescafe latte coconut xpenah cuba lg ni

    ReplyDelete
  2. wow ini rare.. tak tahu hehe..
    not a big fan of coffee tapi boleh saja cuba =D

    ReplyDelete
  3. ju minat nescafe susu, tp xslalu minum sebulan sekali kot. ikut tekak bila nak xD

    ReplyDelete
  4. saya suka yang pandan..pernah dapat dari Lazada..tapi kat kedai macam tak ada jual

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI