Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

Tuesday, July 4, 2017

Hokkaido Baked Cheese Tart

Assalamualaikum..
Hye semua..

Yeah!! Berjaya beli dan makan Hokkaido Baked Cheese Tart..
Kebetulan kita jalan raya..
Sambil jalan raya kita jalan cari makan juga..
Singgah dekat IOI Mall Putrajaya otw ke Melaka..
Makan dan tapau makanan..
Sha beli 5+1 RM29.00..
Tapi sebab amik 3 original 2 coklat &  satu durian maka harganya jadi RM29.80..
Tapi memang berbaloilah..
Rasa dia yang smooth dan kerangupan tart tu memang berbaloi..

Stalk dia depan Tesco dekat ground floor

6pcs ini RM29.80

Rasa durian yang marvolous..
Memikat hati wei.. Tak manis sangat, gebu pastu rangup..

Packaging dia cantik.. 3pcs perbox..
Untuk flavour original, Sha suka juga sebab best, gebu, cair di mulut dan rangup.. Memang tak menyesal..

Coklat pun best juga.. Tambah-tambah bila dia letak kekacang kat bahagian atas.. Memang masyuk lah mengunyah..

Setelah lama menunggu, keinginan tekak sudah berjaya ditunaikan.. Lepas ini dah tak susah nak mencari.. Hehehe..

6 comments:

  1. ader coklat :) Nanti nak try la juga hehehe

    Nanti jangan lupa singgah sini sebelum 9 Julai tau :P
    https://mekzumbie.blogspot.my/2017/07/giveaway-1000-kotak-perlashine-kapsul.html

    ReplyDelete
  2. Adakah makanan ini tidak muak?? Hadoii tak tahan pulak tengok tart coklat tu.,.. Haisss...

    ReplyDelete
  3. Dari hari ke hari lalu depan kedai Hokkaido ni tapi masih belum berkesempatan untuk beli. Pilihan LZ durian, teringin since puasa lepas.
    Mungkin Jumaat nanti akan beli juga..

    ReplyDelete
  4. Saya memang teringin nak beli, selalu lalu kat dalam Alamanda Shopping Complex tapi kaki taknak jejak ke kedai nie... huhu

    ReplyDelete
  5. nampak sedap tapi tak tau lah ada tak kat sabah

    ReplyDelete
  6. sedap ni sha.
    aida minat.
    tapi tu la, mahal bebeno :)
    telan air liur nak membayo.
    anak ramai plak tu. semua minat cistat ni.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI