Shoplinks.Asia

Thursday, June 15, 2017

Hadiah & Kad Raya Selamat Di Pos

Assalamualaikum..
Hye semua..

Terima kasih pada yang bagi fast respon..
Alhamdulillah.. Hadiah dan kad Raya dah selamat sha pos..
Tinggal lagi dua pemenang je belum respon lagi..
Masih menanti...

Harapnya cepatlah respon..
Boleh hantar cepat...
Terima kasih sekali lagi ye..
Semoga hadiah dan Kad selamat sampai..

 
Masih ada dua pemenang Sampul duit raya belum bagi respon lagi..
Mohon bagi respon cepat ye

11 comments:

  1. Kak Sha saya dh dapat! And saya ada buat entry pasal kad rya dari kak sha =) hehe

    http://fatinun.blogspot.my/2017/06/hadiah-dari-blogger-1.html

    ReplyDelete
  2. Kalau takda respon, sy nak 😜

    ReplyDelete
  3. dah selamat sampai :D
    http://sweetepalhijau.blogspot.my/2017/06/menang-ramadhansyawal-2017-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  4. Tahniah kpd yg berjaya!
    mesti x sbr nk dpt tu..hehe

    ReplyDelete
  5. bestnya dapat kad raya, akak nampaknya macam tak dapat je kad raya tahun ni

    ReplyDelete
  6. wooooo banyak tu nak kene pos.. harapnye sempat sampai kpd penerimanya..

    ReplyDelete
  7. dah dapat.. btw, faye ada buat entry tntg hadiah ni :)
    http://fws00blog.blogspot.my/2017/06/hadiah-kad-dan-sampul-duit-raya-dari.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI