Shoplinks.Asia

Wednesday, May 17, 2017

Saya Tetap Nak Awak oleh Aida Adia

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha takde cerita nak update melainkan novel yang Sha baca..
Sha rasa kalau tak membaca, mungkin Sha tengok Korean Drama..
Tapi tu lah.. mood membaca je yang ada..
Mood menonton belum datang..
Novel Aida Adia ini pada Sha punya garapan yang ohsem..

Bukan cinta biasa-biasa tapi taugh..
Taugh la sebab watak utamanya ganas, tegas, nakal dan luar biasa..
Watak lelaki inspektor polis..
Watak perempuan lak doktor psikologi..
Watak yang workholic pula tu..
Bercinta pun sempoi je.. Takde jiwang-jiwang sangat..

Dalam masa yang sama, novel ini turut mengupas permasalahan sosial remaja.. Hubungan kekeluargaan yang kacau sehingga anak menjadi mangsa..
Memang ohsem..

Sha baca dan selesai pada 15.05.207

10 comments:

  1. MV tertarik dengan nama penulis ni

    ReplyDelete
  2. Hehehe... tamo baca... hahaha

    ReplyDelete
  3. penah review novel. sekali penulisnya komen entry nadya terharu je rasa time tu ><

    https://loveneddy.blogspot.my/2013/09/saya-tetap-nak-awak.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bestkan Cik Nadyya bila penulis baca review kita.. siap komen lagi..

      Delete
  4. As salam Sha..
    Haduhh.. bisa jatuh cinta pada Sha ni yg setia mereview SEMUA karya Aida Adia.. Terharu sangat.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
    TERIMA KASIH yg tak terhingga buat Sha.. Nantikan novel seram solo Aida Adia bertajuk HIJAB yg bakal berada di pasaran insyaallah Aidilfitri nanti.. Tunggu yea ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜„

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam kak aida.. hehehe.. Yeah!! Sha dah berjaya baca semua buku akak.. sukses.. Tunggu kelahiran buku baru lak.. semoga dipermudahkan urusan akak.. tak sabar nak tunggu hijab..

      Delete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI