Sample Drypers Drypantz XL - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Monday, May 1, 2017

Sample Drypers Drypantz XL

Assalamualaikum..
Hye semua..

Jumaat (28.04.2017) Sha dapat Surat dari Drypers..
Ingatkan apa dialah.. Punyalah besar sampulnya..
Rupanya sample Drpers Drypantz yang baru..

Alhamdulillah.. Bolehlah spare dlaam kereta..
Imani pakai nie bila nak tido je..
Dia masih belum boleh menahan kencing lagi.. Hehehe..

 

 
 Dapat dua pek kecil yang dalam dia ada 2pcs..
Okaylah kan..

4 comments:

  1. wahhh. bestnya dpt sample kak sha..

    ReplyDelete
  2. Waah! Bestnya dpt hafiah dari drypers. Saya pun pengguna tegar drypers. My baby guna tu sebab pampers jenama lain tak sesuai dengan kulit dia, drypers alhamdulillah sesuai dan best

    ReplyDelete
  3. hr tu Aqil pon dpt tp mcm biasa la...pant utk Aqil mmg kecik wlaupon size dia paling besar...hahaha

    ReplyDelete
  4. Lama dah berpaling tadah dengan drypers ni... skrg guna mamypoko lak.. hehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..