KFC Salted Caramelicious Vanilla - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Thursday, May 11, 2017

KFC Salted Caramelicious Vanilla

Assalamualaikum..
Hye semua..

Akhirnya berjaya juga Sha rasa aiskrim ini..
Kalau nak tahu, Sha makan sambil memandu tau..
Punyalah tak sabar nak rasa..

Pada Sha aiskrim ini memang sedap..
Kacang Pekan dan sos karamel tu memang best..
Rasa tak puas lak beli satu je.. Hehehe..

Ini tinggal beksa je nie..


Yang ini gambar dari FB KFC..
Nampak tak betapa ohsemnya aiskrim tu..

4 comments:

  1. xperna try lagi tp tgk packaging pun mmg nmpk sedap =D

    ReplyDelete
  2. Tak tau plak pasal eskrim ni, padahal baru ja 2 hari lepas pi kepci 😂

    ReplyDelete
  3. wah ..mv dah lama tak ke kfc ni haha

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..