Farm Fresh : Susu Kurma - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Monday, May 15, 2017

Farm Fresh : Susu Kurma

Assalamualaikum..
Hye semua..

Maaflah ketinggalan zaman betul..
Orang lain dah minum berkoyan-koyan Sha baru nak rasa..
Hehehe.. Lambat sungguh..
Nak buat macam mana..
Susab nak jumpa dekat sini..

Ini pun kebetulan je Sha jumpa dekat Pasar Malam..
First time beli masa 06.05.2017..
Beli sebotol.. Balik tu terus minum..
Pergh!! Memang memikat tekak..
Susu dan kurma gabungan yang ohsem..
Serasi je bila lalu kat tekak Sha..

Sabtu (13.05.2017) Sha beli lagi 2 botol..
Mujurlah akak tu memang sentiasa ada je stok..
Sha beli dekat pasar malam..
Dekat akak jual air balang..
Sebotol RM8..
Nanti nak puasa bolehlah beli lebih..
Buat minum masa sahur..
Mesti best..

 
7 keajaiban semula jadi buah kurma

6 comments:

  1. Sesuai utk sahur ni sha. Ada kurma sebagai pembekal tenaga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la.. Memang Sha buat stock puasa nie nanti..

      Delete
  2. sedap tak rasa dia kak, ada rasa kurma ke? xpernah minum susu campur dgn kurma ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedap la pada Sha.. Tak manis sangat.. Memang susu dgn kurma tu blend well..

      Delete
  3. sedap ker sha...MV tak pernah lagi minum

    ReplyDelete
  4. Tak pernah try lagi susu+kurma ni

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..