Shoplinks.Asia

Monday, April 10, 2017

XXX : Return of Xander Cage (2017)

Assalammualaikum..
Hye semua..

Filem yang ohsem..
Aksi yang dahsyat..
My feveret hero bagi filem aksi ohsem..
Yang bestnya sebab ada ramai pelakon ohsem..
Ada Donnie Yen, Tony Jaga, Deepika Padukone dan banyak lagi..
Bila gabungan itu berlaku dalam satu filem, ianya jadi kebaboom..
Sha memang peminta filem aksi..
Walaupun ada a few part yang nampak macam tipu tapi still ohsem..
Aksi kejar mengejar menggunakan motor antara Donnie Yen dan Vin Diesel.. 
Aksi bergasak mereka dan banyak lagi..
Ini je dah lebih dari ohsem..

Gabungan antara The Good, The Bad, The Extreme dan Completely Insane..
Memang mengancamlah..

 
Sumber Goggle Image

8 comments:

  1. Tony Jaa...mmg favorite dan suka tengok dia beraksi...mmg rugi kalau tak tonton kan..

    ReplyDelete
  2. xsaabar tggu release fast 8 minggu ni pulak =D

    ReplyDelete
  3. bestnye kalau ada masa nonton movie.. lea tak de masa.. rasa masa dah tak cukup 24jam sehari.. hehe

    ReplyDelete
  4. Hero ni berlakon memang best.. Tak tengok lagi hihihihihi kena tgk la nanti

    ReplyDelete
  5. dah jauh ketinggalan MV kalau pasal movie ni

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI