Shoplinks.Asia

Wednesday, April 12, 2017

Trolls (2016)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Layan citer kartun tak?
Jom tengok Trolls..
Sha tengok dengan anak-anak..
sambil tengok sambil jawab soalan..

Cerita yang best juga..
penuh warna warni..

Ceritanya ada pengajaran..
Sikap postif tu perlu dalam menempuhi hari-hari anda..
Kegembiraan datang dari dalam diri..
Kena sedar setiap yang berlaku ada sebabnya..

Sumber gambar Google Image.

9 comments:

  1. witt wittt.. yg ni akan di tonton bersama anak.. Tapi si kecik tu kang dok sebok dengan "kakok" dia tuh.. huh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe.. mesti comelkan bila dia sebut "kakok" tu.. hehehe

      Delete
  2. Hari tu beli dekat astro best. 48 jam duk pasang je trolls ni. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama dengan anak sha.. dok ulang tgk tu je.. warna warni kan..

      Delete
  3. Dah tengok dgn anak buah haritu. Mmg excited dia masa princess trolls tu keluar, comeyyyy giler. Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anak-anak akak pun suka.. comel, warna warni lagi..

      Delete
  4. ju layan juga kalo kartun ni tp trolls ni blm perna tgk lagi =)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI