The Snow Queen 3 : Fire and Ice (2016) - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Thursday, April 13, 2017

The Snow Queen 3 : Fire and Ice (2016)

Assalammualaikum..
Hye semua..

Jom layan kartun lak..
Ini merupakan cerita yang ketiga..
Ada lagi 2 iaitu The Snow Queen (2012) dan The Snow Queen 2 : The King Snow (2015)..
Walaupun tak tengok yang first dengan second tapi okay je..
Cerita nya menarik juga..

Pengembaraan Gerda dan Kai yang terpaksa menyara hidup tanpa mak dan ayah..
Biasalah adik beradik mesti bergaduhkan..
bila gaduh masing-masing bawa diri..
Orang dah mati mana boleh hidup balik..
Konon-konon nak cari Wishing Stone tapi jadi lain..

Terkeluar la pula raksasa api dan juga ais..
Huru hara dibuatnya..
Yang disangka baik rupanya jahat..
Ending dia mestilah happy.. Hehehe..

Sumber Gambar Google Image.

7 comments:

  1. macam best je ni. dah lama tak tengok kartun :p hehe

    ReplyDelete
  2. wahh.. mcm best je citer ni sha.. anak dara dilah pun mesti suka citer2 mcm ni.. hihi

    ReplyDelete
  3. hahaha.. layan dengan anak2 syok la kan

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..