Sunshine Blogger Award Tagged by Sayidah Napisah - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Thursday, April 13, 2017

Sunshine Blogger Award Tagged by Sayidah Napisah

Assalammualaikum..
Hye semua..

Maaf pada KC sebab lambat jawab soalan Sunshine Award ini..
Terima kasih sebab tag akak..
Terharu rasanya..

 

 
Tag dari KC

 
Jom tengok jawapan Sha untuk semua soalan KC ini:-
  1.  Lagu yang akak suka sangat buat masa ini ialah Sedalam dalam Rindu (Tajul), Amboi (Altimet) dan Sejarah Mungkin Berulang (New Boyz)..
  2. Teringin sangat nak pergi Kundasang, Sabah sebab tempatnya cantik sangat..
  3. Lebih rapat dengan ayah sebab mak Sha meninggal masa umur 4 tahun dan ibu tiri tak berapa rapat sangat..
  4. Kalau sekolah menengah Sha suka sangat subjek BI sebab cikgunya ohsem dan berjaya memupuk minat membaca pada Sha..
  5. Pernah. Tahun 2012.. Tekanan yang sangat dasyat..
  6. Ujian ini datang ada sebabnya.. Percaya diri dan juga Allah pasti akan ada penyelesaian..
  7. Mengiring sambil peluk bantal.
  8. Sekarang tengah baca Magisial oleh Jun.
  9. a) Honeymoon lagi sekali dengan encik suami je.. b) Buat mini perpustakaan di rumah sendiri (sekarang duduk kuarters, tempat terhad).. c) Ada BookCafe sendiri (kedai buku berkonsep kafe santai) d) Settlekan hutang & e) Duduk rumah sendiri.
  10. Jalan kaki sorang-sorang bila stress (dululah.. Sekarang nie kalau stress suka tidur)
  11. Blog yang simple, kemas dan penuh info.
http://www.sayidahnapisah.com/ 
Jom jengah blog KC..

7 comments:

  1. suka jugak dengan lagu Amboi. muzik catchy dan penuh dengan ayat deep hehe.

    wahhh perpustakaan mini sendiri! yela kak sha kan suka kumpul dan baca buku&novel. nanti kalau dah tertubuhnya bookcafe, beritahu kc ye. nak singgah hehe.

    best kan kalau jalan sorang-sorang. takde orang nak kacau :P

    terimakasih kak sha jawab soalan-soalan kc :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aamiin.. InsyaAllah kalau berjaya kumpul duit, bolehlah akak buka bookcafe.. hehehe

      Delete
  2. no 9 mcm sy jugak..mmg teringin nk buat 1 bilik khas utk buku2...angan2 jer la kot

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan.. Best rasanya kalau ada bilik untuk buku2 tu semua..

      Delete
  3. hehehe terbaikk jawapan.. paling suka pasal buku tu.. bookcafe.. mini library.. idamanku juga tu.. mungkin dh kaya nnti kot kan br terlaksana.. adehhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan Lea.. Kalau dapat mini library tu pun dah ohsem bangat..

      Delete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..