Shoplinks.Asia

Monday, April 17, 2017

Nescafe Gold : Dark Latte

Assalamualaikum..
Hye semua..

Korang yang minat nescafe, dah minum ke Nescafe baru ini?
Sedap tau.. Sha suka..
Rasa dia dark dan kuat..
Ohsem sangat.. Tapi takdelah minum hari-hari..

Sha paling suka minum sambil membaca..
Rasa sangat nikmat..

 
Sha beli dekat 99 Speedmart
Harga RM11.99 percuma Maggi Hot Mealz

 
Sedap nescafe ini..
Dia punya rasa dark dan kuat..
Memang best bila minum ini sambil baca buku..

7 comments:

  1. Fuhh sib bek tak minat nescafe.. kalau tak selamat berkotak2 ku borong... Ahakz..

    ReplyDelete
  2. boleh try ni. kaki nescafe gak hehhe

    ReplyDelete
  3. tak perasan pulak Nescafe baru ni...nanti boleh jengah 99 speedmart nak try test pulak

    ReplyDelete
  4. Dah lama tglkan dunia Nescafe sebab tak boleh nak masuk dah. Kadang2 teringin nk rasa tapi x sanggup nak hadap kesan dia😭😭😭

    ReplyDelete
  5. da lama ju xminum 3 in 1 ni. dulu mmg suka =D

    ReplyDelete
  6. nescafe MV tak reti minum..3 in 1 pun sudah lama stop

    ReplyDelete
  7. memang peminat nescafe teringin nak rasa huhu

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI