Shoplinks.Asia

Wednesday, April 5, 2017

Membeli-belah di Ezbuy

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sekarang ini semua barang boleh shopping online kan..
So, Sha nak ajak korang usha website Ezbuy yang mengancam ini..
Kenapa Sha cakap mengancam..
Sebab barang-barang dia yang ohsem dan pelbagai..
Dahlah pelbagai, comel dan cute pula tu..


Kenapa Shopping di Ezbuy mudah, jimat dan cepat?
Ini kerana Ezbuy memaparkan pelbagai barang dari luar negara ke mata anda.. Cewah!!
Pelbagai pilihan menarik dari luar negara sedangkan anda hanya perlu menghadap komputer sahaja..

Antara yang menjadi trending ialah:-

Barangan dari Korea..
Produk Kecantikan dan juga makanan..
https://ezbuy.my/Promotion/korea-marketplace-main-page.html

https://ezbuy.my/Promotion/korea-marketplace-main-page.html

 Fashion Pengantin yang sangat menawan..
Sesuai untuk mereka yang bakal melangsungkan perkahwinan..
Cantik-cantik tau.. Rasa cam nak buat Weeding Shoot je..
https://ezbuy.my/Promotion/celebration-wedding-day.html

https://ezbuy.my/Promotion/celebration-wedding-day.html

 Baju untuk Ibu mengandung pun ada..
Bolehlah bergaya sakan dengan gaya yang menawan..
Tiada lagi gaya yang biasa-biasa..
https://ezbuy.my/Promotion/baby-fair.html

https://ezbuy.my/Promotion/baby-fair.html

Selain dari itu terdapat juga fashion terkini
Seperti dibawah..
Memang rambang mata lah bila ke Ezbuy..

http://bit.ly/EuropeanOutfits
Haoduoyi ialah Koleksi terkini European style.

http://bit.ly/CasualFashion
 Jenama Alcestis : funky Streetwear, tops, bottoms and dresses..

http://bit.ly/JiaLanAccessories
Jian La is known for minimalist accessories, consisting of earrings, hair accessories, rings, bracelets, necklaces and many other products. Pergh!! Speaking pula..
Kalau yang ini memang cantik-cantik.. Rambang mata tau..

http://bit.ly/xiaopbag
Stylish men’s bags can be quite hard to find. With Xiao.P.Bag, you are looking at a range of stylish men’s bags in different cuts such as backpack, sling, handbag, pouch along with their collection of wallets.

http://bit.ly/petssupplies
Untuk mereka yang memelihara anjing bolehlah ke Pet Essentials..
Pelbagai produk untuk haiwan peliharaan anda..

Tunggu!! Masih ada yang menarik mengenai Ezbuy..
Kalau anda sudah mempunyai akaun Ezbuy, apakata upgrade ke Prime..
 
Dengan Prime anda akan dapat flat rate  penghantaran iaitu RM8.80 sahaja..

Eh! Eh! Ada lagi.. Anda register dekat sini dan dapatkan Rm 15 free voucher tau..

Jom membeli belah di Ezbuy sekarang..

16 comments:

  1. macam2 skrg ni. org yg jarang shopping mcm ana pun boleh terjebak sekali. hehe

    ReplyDelete
  2. Baju2nya nampak cantik2 tapi huhuhu tak yakin dengan saiz saya..

    ReplyDelete
  3. x pernah lg shopping on9 di ezbuy ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Try lah Nour.. meriah barang-barang dia..

      Delete
    2. Sy tengok yg kak pos ni pun dah nampak meriahnya, nak godek2 KFood tu la. Kot2 berkenan :D

      Delete
  4. macam2 shoppng online skrg ni

    ReplyDelete
  5. Perghhh terbaik ni... byk bende leh dibeli... menarik..

    ReplyDelete
  6. Loni duk rumah jer boleh shopping tapi kena ada pulusnya dulu la hahahahahaha dang beli tak ingat dah

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI