Meh, Sandar Pada Aku! Oleh Aifa Batrisya - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Wednesday, April 5, 2017

Meh, Sandar Pada Aku! Oleh Aifa Batrisya

Assalammualaikum..
Hye semua..

Novel ini kalau tak silap dah dibuat drama..
Pelakonnya Alif Aziz dengan Mira Filzah..
Tapi Sha tak tengok pun versi drama..
Sha baca novel nie pun sebab pelik..
Ramai yang request novel ni dekat library..
Tu yang macam curious...

Novelnya sempoi je..
Jalan cerita da boleh nak teka..
Konflik antara family Syed yang nak mengekalkan keturunan..
Obsesi Aleesya pada Syed..
Kenakalan dan kebendulan Anim..
Keras, kejung dan bekunya seorang lelaki bernama Syed..
Apapun novel ini ada pengajarannya..
Masih seronok dibaca..

Tapi ada yang tak patut dijadikan contoh ye..
Ambil yang baik-baik sahaja..
 
Start dan settle pembacaan pada 01.04.2017..

 
Buku ini hak milik Perpustakaan Negara Malaysia 

12 comments:

  1. Dah baca novel ni.. best.. drama dia pown best.. hehe

    ReplyDelete
  2. Tengah tayang rasanya drama ni. Ana pernah tgk sekali je hari tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha a.. tgh tayang tapi dah nak habis rasanya..

      Delete
  3. novel x baca lagi, drama kengkadang ja layan :)

    ReplyDelete
  4. MV pun tengah cari novel ni...yup kalau tengok drama banyak yang pelik so toksah follow tau

    ReplyDelete
  5. pernah tengok sekali drama ni. seronok jugak..

    ReplyDelete
  6. Novel tak pernah baca drama tu layan gitu2 jer

    ReplyDelete
  7. sedang layan citer nyer kat tv.
    sampai giler dibuat nyer si alisha tu krn giler kan hero tu.
    aduhai...
    tak silap nyer last episod ari tu, anim da 2 bulan tak jumpa suami nyer.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..