Saka Tok Mun oleh Zyra Safiya - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Tuesday, February 28, 2017

Saka Tok Mun oleh Zyra Safiya

Assalamualaikum..
Hye semua..

Novel ini rupanya dah ada di perpustakaan tempat kerja Sha..
Cuma Sha je tak perasan..
Sebab novel ini pelajar sorok..
Kebetulan masa kami kemas-kemas, terjumpa..
Novel ini dah pun rosak.. Tapi masih boleh dibaca..
Memang novel yang ohsem..

Gangguan saka yang berterusan hingga ke cucu cicit..
Terus mencari tuan yang baru..
Novel yang memberi pengajaran untuk hidup..
Hubungan adik beradik..
Hubungan antara kawan..
Hubungan suami isteri..
Memang best..

Mula baca 24.02.2017 dan habis baca pada 25.02.2017

Saka Tok Mun oleh Zyra Safiya

8 comments:

  1. Ohhh rupanya Sha keja kat pustakaan yeh. Patutlah minat sangat dengan buku...

    Jangan baca mlm mlm kang terbawak dlm mimpi hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha a kak.. dari sekolah lagi memang suka duk dalam library.. hehehe

      Delete
  2. cepatnya habis baca! tebal jugak buku tu hakhak. tulah kehebatan orang suka baca buku. bagilah tebal macammana pun sehari boleh habis baca hakhak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe.. Bukunya best tu yang cepat habis..

      Delete
  3. Haaaa saya suka baca novel seram. Haritu baca novel asrama tu sampai terbayang-bayang scene dalam tu, takut pula haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asrama tu bestkan Syed.. Akak pun dah baca.. Hahaha..
      terbayang-bayang eh.. Trylah baca yang keluaran buku prima pula..

      Delete
  4. wah best nampak..MV pun selalu baca buku yg library punya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah.. Dah kerja kat library kan MV.. Pinjam yang library punyalah yek..

      Delete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..