Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

Saturday, February 25, 2017

Penulis - Sara Aisha

Assalamualaikum..
Hye semua..

Penulis yang sorang nie Sha kenal melalui karya beliau yang bertajuk Chan Rak Ter... Aku Cinta Kamu.. Menarik juga novelnya.. Kisah dua negara.. Bolehlah korang try baca..

Antara karya beliau:-

  1. Jodoh itu milik kita (2012)
  2. Chan Rak Ter... Aku Cinta Kamu (2013) nie je yang dah baca..
  3. Salju Kyoto
  4. Encik Sayang Dan Miss Sweetheart (2014)
  5. Pembuka Hati (2015)
  6. Cereka Cinta (2014)
  7. Kompilasi Cerpen Pelangi (2015)
  8. Syurgaku Tak Sempurna
Boleh juga mengenali beliau dengan lebih dekat di Goodreads, Facebook, Wattpad, Twitter dan blog beliau Sara Aisha.

6 comments:

  1. Ada saya jenguk blog dia melalui link sis bagi... siap mention nama sis lagi... haha...

    ReplyDelete
  2. wahhh kejap unni nk terjah blog dia

    ReplyDelete
  3. dah lama x membeli novel... mcm menarik novel ni kan

    ReplyDelete
  4. samalah tapi MV pun tak habis baca lagi chan rak ter tue haha

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI