Penulis - Ida Anuar - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Friday, February 17, 2017

Penulis - Ida Anuar

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha memang friends di Facebook dengan penulis ini..
Tapi belum ada buku beliau yang Sha baca..
Kebetulan Sha ternampak Status beliau seperti gambar dibawah, maka Sha pun terus pm untuk dapatkan harga istimewa bagi 3 buah buku beliau.. Dua buku tahun lepas dan satu buku terbaru untuk 2017.. Korang berminat?? Jom ke Facebook beliau..
Kalau baca teaser-teaser buku beliau memang menarik..
Yang pasti genre yang Sha suka iaitu seram.. Hehehe..

https://www.facebook.com/Noranidaanuar
Inilah status tu..

Antara buku beliau ialah:-
  1. Kebangkitan : Antologi Cerpen Seram 1.0 (2016)
  2. Minyak Dagu (2016)
  3. Pareidolia (2017)
Kalau ingin mengenali beliau dengan lebih dekat, boleh follow Facebook, Goodreads, dan dekat Ilham Karangkraf ada cerita beliau yang bertajuk Pareidolia (tak sepenuhnya) dan Lot 333. Owh ya, kalau nak baca karya beliau secara online boleh juga ke Facebook Kalimah Paranormal. Ada Siri June. jomlah usha sesama.. Walaupun belum mengenali karya beliau secara dekat namun Sha nak share juga di blog ini..

6 comments:

  1. Ayat penulissss.. kelas gitu :) nanti tunggu review dr kak sha pulak

    ReplyDelete
  2. woow...tengok tajuk buku cam best...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tula.. tajuknya menarik.. tak sabar nak baca buku dia..

      Delete
  3. harga untuk 3 novel tue berapa sha...

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..