Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Wednesday, February 15, 2017

Penulis - Haiza Najwa

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha mengenali beliau melalui buku KuMohon Kasih.. Namun yang paling memikat hati Sha adalah Potret Dua Wajah.. Buku beliau bukanlah kisah cinta biasa.. Ada suspen dan juga menarik dibaca.. Boleh kenali beliau di Goodreads, Facebook, malah di Wikipedia juga ada maklumat megenai beliau.

Boleh juga ikuti perkembangan beliau di Blog beliau iaitu Haiza_Najwa.

Buku-buku beliau:-


  1. Tak Seindah Impian
  2. Gerhana Cinta Edika
  3. Misteri Dania
  4. Bukan Klon Bukan Duplika
  5. Jangan Ganggu Lenaku (2012)
  6. Sentuhan Cinta (2008) 
  7. Potret Dua Wajah (2014) 
  8. Ku Mohon Kasih (2008) 
  9. Kalimah Jiwa 
  10. Ilusi Hati (2010) 
  11. Aku Yang Menanti (2011) 
  12. Kasih Villa Cinta (2009) 
  13. Kuingin Cintamu (2013)

5 comments:

  1. boleh try baca dari writer ni.. macam best je gaya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best Zaf.. dia punya buku ada cam misteri dan cinta gitu..

      Delete
  2. Sis Sha ni dah berapa ribu buku dah baca? Macam banyak je...Hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha.. banyaklah juga tapi tak keep track.. Semenjak dua menjak nie je baru keep track dengan Apps Goodreads..

      Delete
  3. nama familiar...pernah baca rasanya karyanya tapi lupa2 ingt

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI