Shoplinks.Asia

Friday, January 27, 2017

Sasaran Kerja Tahunan

Assalamualaikum..
Hye semua..

Tengah buat apa tu??
Sasaran Kerja Tahunan dah isi ke??
Apa perancangan untuk tahun 2017 ini??
Sha masih lagi belum update baru 'copy paste' tahun lepas punya..
Buat siap-siap.. Katanya nanti nak disemak ujung bulan 2..

Buat sikit-sikit perancangan kerja untuk tahun 2017 ini..
Lama-lama siaplah dia.. Ye tak..

Apa mende Sasaran Kerja Tahunan ini?
Untuk pekerja kerajaan mesti tahu kan..
Setiap awal tahun kita kena merancang kerja yang akan dilakukan untuk tahun semasa..
Selalunya tambahan aktiviti bila hujung tahun..
Sebelum hantar SKT ini sekali dengan LNPT..

Kalau awal-awal tahun ini biasanya sama je macam tahun lepas..
Cuma aktiviti ataupun projek je yang kena difikirkan..
Tahun ini Sha macam tak rajin sangat nak buat aktiviti..
Rasa cam malas je.. Hahaha..
Tapi biasalah awal tahun..
Enjin tak panas lagi..

Tapikan bulan 3 Library tempat Sha ni kena buat Program Galakan Membaca..
Tak taulah nak buat aktiviti apa..
Masih difikirkan lagi..

Jomlah kita fikir sama-sama.. hehehe
Psst.. Sha cuti hari ini.. Sambung rawat kaki..
Doakan Sha ye kengkawan..

9 comments:

  1. Awal tahun memang enjin belum panas... Lepas akaun peruntukan keluar, masa tu enjin kena start balik... :-)

    ReplyDelete
  2. Semoga cepat sembuh ye =) insyallah

    ReplyDelete
  3. Wasalam kak Sha.. Semoga akak cepat sembuh seperti sediakala.. Akak memang advanced la, hihi pengarah pengurusan xde lagi kluar arahan utk buat SKT... =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak hari tu, CC dah bagi hint..tu yang buat siap-siap.. hehe.. tq Shikin.. Aamiin untuk doanya..

      Delete
  4. bahagian SKT ni la yg malas nk isi.. hehehe

    ReplyDelete
  5. MV belum buat..buat program galakan membaca ker sha..library mv last year buat bengkel literasi maklumat

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI