Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

Sunday, January 29, 2017

Lazada Outdoor Clothes Hanger

Assalammualaikum..
Hye semua..

Baru-baru ini Sha tolong Encik Suami shopping di Lazada.. Beli barang yang Encik Suami target.. 

Dalam banyak-banyak tu, ada satu barang yang Sha rasa best.. Outdoor Clothes Hanger.. 
Memang mudah sangat nak pasang.. Barang sampai dalam keadaan okay.. Buka je plastik.. Terus pasang..

Lazada Outdoor Clothes Hanger
Sha beli pada 24.01.2017..
Barang sampai pada 26.01.2017..
Cepat kan.. Sebab stock ada agaknya..
Kalau lambat tu biasanya stock tak ada..

Lazada Outdoor Clothes Hanger
Senang gak pasang ampai nie..
Tak sampai 10 minit pun..
Abaikan gangguan tepi gambar tu ye..

1 comment:

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI