KFC Cheezy Mushroom Crunch - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Monday, January 16, 2017

KFC Cheezy Mushroom Crunch

Assalammualaikum..
Hye semua..

Dah makan ke KFC Cheezy Mushroom Crunch?
Sha baru je cuba..
Sha suka sangat sos mushroom dia..
Buat cicah dengan fries sedap..
Dengan ayam apatah lagi..
Pergh!! Yang paling ohsem ada ketulan cedawan dalam sos tu..
Memang best untuk tekak Sha la..
Tekak awak, saya tak pasti.. hehehe.. Jangan marah ye..

KFC Cheezy Mushroom Crunch
 Sha beli combo yang ini.. Puas makan..
Siap bawak balik sos cendawan tu..
Sebab dia bagi 3 bekas..
 
 
Inilah rupa dia..
 
 
Yang ini pula KFC Chewy Cheese Spinach..
Sedap tapi Amani tak suka..

5 comments:

  1. Alahai mahainyaaa.. hampir mencecah RM40 tu.. Tapi nak jugak cuba nanti.. sebab2 nak cuba adalah kerana jeles ngan sha.. wahahahahahaa!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada je yg cam snakc plate tu.. rm13 lebih camtu.. hehehe..

      Delete
  2. nanti nak try...bawa anak..mcm sedap jer..

    ReplyDelete
  3. yg kali ni belum lagi tak smepat nk terjah kfc lagi .... tp klu ari tu fillet ayam tu tak sedap masin sgt

    ReplyDelete
  4. yang mushroom lagi sedap dari onion cheese hari tu.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..