Berdua Lebih Baik - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Sunday, November 27, 2016

Berdua Lebih Baik

Assalamualaikum..
Hye semua..

Maaflah ye, walaupun tajuknya berdua tapi gambar berdua tak ada..
Nak buat macam mana, encik suami nie susah sikit nak bergambar..
November bulan birthday Sha..
Biasanya kami akan celebrate awal or lewat dari tarikh..

Celebrate dengan keluar dating, jenjalan..
Pergi makan dan tengok wayang..
Kenkadang cari barang-barang keperluan Sha sekali..
Macam kasut, handbeg or baju..

Kali ini kami pergi dating tengok wayang...
Dua filem okay... Demam lama tak tengok wayang.. hehehe..
Tengok cerita Doctor Strange dan The Worriors Gate..
Lepas tu pergi cari kasut... Kasut dah koyak dan pecah..

Sha memang ada habits beli dan pakai sepasang je kasut..
Sampai dah rosak, baru beli lain..
Tapi kali ini terbeli dua pasang pula..
Sebab tak jumpa buti Kickers, Sha beli dekat Esarli..
Kasutnya okay dan designnya Sha suka..

Berdua Lebih Baik 

Berdua Lebih Baik 
 Pilihan pertama..
Yang ini untuk pakai pergi kerja..
Officially pakai 24.11.2016 (malam)

Berdua Lebih Baik 
 Demam apa entah.. Tetibe tersuka warna merah ini..
Bila tengok ada saiz, terus rembat sepasang..
Terus pakai pula tu..
Demam merah..
Officially pakai pada 24.11.2016

9 comments:

  1. kak sha suka merah ea?? kebetulan serba merah pulak.. hihihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak tau lah Husna.. tetibe terbuka merah pula.. rasa macam merah sangat ohsem..

      Delete
  2. Cantik kasut merah tu kak sha, hihihi, sakan dating ngan husband, heee... best tak movie tu? mai tak suka movie mcm superpower sgt...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la nya.. sesekali kan dapat kua dating.. filem tu nanti akak review lain ye.. hehehe..

      Delete
  3. comelnya kak sha <3 suke tgk .. kasut tu lawa, tp unni suka kaler hitam

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hitam memang akak selalu beli Unni.. jarang beli warna lain.. tetibe je terbuka merah.. hehehe..

      Delete
  4. Replies
    1. Tu la mv.. Sha jatuh cinta pandang pertama dengan kasut merah tu..

      Delete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..