Shoplinks.Asia

Friday, July 29, 2016

Tropicana Frutz Sparkling

Assalamualaikum..
Hye semua..

Jom segarkan diri dengan Tropicana Frutz Sparkling..
Memang membuat diri teruja dengan buble-buble yang mengejutkan
bersama rasa buah yang sangat lazat..

First time jumpa di Stesen Minyak Shell..
Kedai lain Sha tak jumpa lagi..
Even Pasaraya TF pun tak ada jual..

Sha suka rasa keduanya.. Epal dan Oren..
Flavour buah dan juga bubble tu gabungan yang berjaya..
Cubalah.. mana tau kena dengan tekak anda..
Lain tekak lain citarasanya.. ye dak..

 

 
Rasa oren yang mengancam ditambah sparkle-sparkle yang menyegarkan..

 
 First time Sha cuba dan Sha menyukai rasa epal yang kebaboom bersama partikle sparkle yang menwan..

 
Beli dua ini di Stesen Minyak Shell dengan harga RM4.00
dan boleh beli Susu Goodday (dibawah) dengan harga RM1.25
 
Sedap juga Coklat susu jenama Goodday ini...

2 comments:

  1. sparkling ni kalau tak reti minum rasa x sedap hahaha..(MV lah orgnya)..tapi kalau bab susu bagi jer..semua hadap kecuali susu perisa strawberry

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI