Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

Tuesday, July 26, 2016

Nescafe Smoovlatte

Assalamualaikum..
Hye semua..

Minuman kopi bersusu..
Rasa yang mengancam untuk penggemar kopi..
Puas hatilah Sha beli Nescafe Smoovlatte ini..
Memang smooth seperti namanya..
Trylah baru tau.. hehehe.. 

Buat penggemar Kopi bolehlah cuba..
Pasti tidak menghampakan.. Kalau Sha lah..
Tekak hampa, cheq tak tau..

Sebotol Nescafe Smoovlatte bersama sekeping sandwich..
Sarapan pantas ketika memandu..
Mengenyangkan dan menyegarkan..

 
Harga dia murah je kalau beli kat 99Speedmart..
RM2.10

9 comments:

  1. Reen tak pandai minum kopi.. Uhuhuhu :(

    ReplyDelete
  2. wow ! macam best ja ni.. tengok nama pun dah tergoda

    ReplyDelete
  3. ni pun xleh minum dah
    ku tahan jebatt hahaha

    ReplyDelete
  4. nk kena try ni.. heheh. kalau pekat sgt xla nk minum dh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Try nina.. jgn x try.. Xde la pekat sangat..

      Delete
  5. alamak...tapi MV tak pandai minum nescafe

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI