Wednesday, July 13, 2016

Kisah Amani dan Imani

Assalamualaikum..
Hye semua...

Biasalah perangai kanak-kanak..
Ada masa baik..
Ada masa dia bergaduh..
Kadang tak sengaja..

Macam Amani dengan Imani..
Memula ok jer main-main dalam kereta..
Tetiba dah dengar bunyi pelik dan Amani menangis..
Rupanya Imani terlebih excited dan baling hp ke muka kakak...

Apalagi.. bertandalah..
Alahai Imani..
Terus kena marah dengan mak dan ayah...
Sekejap jer diamnya...
Luka tak sakit.. Sambung balik main..

Bebudak kan..
 
Gambar diambil pagi esoknya selepas kejadian..
Kejadian berlaku - 30.06.2016

7 comments:

  1. RAGAM ANAK2

    SINGGAH SYAWAL
    http://belogs.blogspot.my/2016/07/pengikut-besar.html

    ReplyDelete
  2. Diorg lincah sbb diorg bijak kak
    Bila sakit diam jaaa...time tu la kita rindu sangat nk dengaq potpet2 dia tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betol tu alia.. bila senyap kita lak susah ati.. kikikikiki..

      Delete
  3. Hahahahaa teringin masa Reen kecik-kecik.. Masa tu 4 beradik duduk dalam kerete seat belakang.. Ibu ayah kt depan.

    Reen dan adik-adik pantang duduk bersentuhan walaupun sikit. Nanti mula la kami balas membalas. Tolak menolak. Pastu mulut bising.. Ada yang nangis.

    Hahaahaaa rindunya...!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan reen kan.. sama jer kita zaman kecik2.. pantang terkena mulalah nak gaduh.. bila ada anak baru faham perasaan orang tua.. kikikiki

      Delete
  4. Hihihi sabar je lh gn krenah anak2.. ;P

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI