Shoplinks.Asia

Saturday, July 30, 2016

Durian

Assalamualaikum..
Hye semua..
Susah nak makan durian sekarang ini..

Umah family Sha dah tak ada kebun buah..
Umah family encik suami, pokok-pokoknya dah rosak..
Sedih tau..

Sekarang nak makan kena beli..
Mujurlah hari Ahad (24.07.2016) ada orang sedekah durian..
Dapatlah dua biji besar-besar..
Memang sedap dan mengancam..

Alhamdulillah.. Murah rezeki pemberi durian..
 
 

7 comments:

  1. Kak Sha kite baru je lepas makan durian hehehee. Beli jugak. Mengancam betul gambar durian akak post ni. Rasa mcm nk makan lagi jeee

    ReplyDelete
  2. Sha hari tu kak ana lalu otw balik TI, kat area Sungkai banyak jual durian..harga dia tak tahu pulak sebab kak ana tak singgah pun :)

    ReplyDelete
  3. Sedapnya! Kalau siqah, dah ambik kucing tidur tue. Hehe. Sedap sedap! Tak makan durian lagi nie.. Huhu

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah rezeki ... kite suka durian ,...

    ReplyDelete
  5. semoga akak sekeluarga murah rezeki..

    ReplyDelete
  6. anak2 MV memang hantu durian ...syukurlah ada pokok durian sendiri kalau tak maunya beli mahal2

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI