Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Thursday, July 21, 2016

3 Meals A Day - Gochang Village

Assalamualaikum..
Hye semua..
Saja nak share pasal rancangan Korea yang baru ini..
Siapa-siapa yang ada pasang Astro Njoi dekat rumah boleh tonton rancangan ini..

Sekarang Astro Njoi buat promosi dengan memberi Channel Tayangan Hebat (130), Oh!K HD (394) tvN (395) dan A-LIST HD (456) secara percuma..

Tu yang Sha boleh layan rancangan Korea..
Rancangan 3 Meals a Day - Gochang Village ini dekat channel tvN (395)..
Baru episod 1 masa Sha tertengok.. Hari Khamis jam 6petang (ini siaran ulangan ye)..
Rancangan ini best sebab peserta kena masak sendiri breakfast, lunch dan dinner diorang.. Diorang kena gunakan apa sahaja bahan yang sedia ada di sekitar tempat tinggal mereka.. Budget terhad.. Kalau lebih kena denda, kalau kurang pun kena denda..

Rupanya rancangan 3 Meals a Day ini dah main start tahun 2014 lagi..
Rancangan yang sha tengok nie spin-off dari rancangan asal..



Nam Joohyuk ,Cha Seung Won , Son Ho Jun & Yoo Hae Jin

Untuk tontonan online boleh klik link dibawah
Youtube (Ini seasons lama tau..)
Kengsub (Three Meals A Day Fishing Village 2)
KShow
Buat yang ada Astro @ Astro Njoi boleh tengok dekat tvN..
Channel 395.. Episod baru setiap hari Sabtu jam 10.00 malam..
Ulangan pula pada hari Sabtu (12.00tgh dan 7.00malam)
Isnin (4.30 petang) Khamis (8.45pagi dan 6.00petang)
Jumaat (2.30pagi dan 8.30malam)
Nak lebih detail mengenai jadual, boleh tengok sini.

3 comments:

  1. Anak saudara abe ekin suka layan kalau mai dia rumah rancangan

    ReplyDelete
  2. korea?
    aida kurang tgk hu hu hu...

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI