April 2015 - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Tuesday, April 28, 2015

Blood

April 28, 2015
Blood
Korea lagi..
Kali ini kita layan drama korea bertemakan vampire tapi x de hisap ataupun minum darah.. Sebenarnya x brape minat hero citer ini Ahn Jae-hyun / Park Ji-Sang, sebab muka dia jambu giler pastu cam pompuan ngn bibir merah giler.. hehehe... Tapi disebabkan jalan citer dia berkisarkan vampire, gagahkan lah juga tengok.. Pergh... memang best dan menarik.. Tambahan pula ada heroin Ku Hye-sun / Yoo Ri Ta yang pernah berlakon dalam citer Boys Over Flower.. Macam tgk kesinambungan Boys Over Flower lak.. Yellah ending cite tu kan minah nie tgh praktikal doktor..
Citer Blood nie mengisahkan tentang Park Ji-Sang yang dilahirkan sebagai Infected. Macam mana dia survived tanpa minum darah dan menjadi doktor bedah yang berjaya.. Serta berjumpa dengan musuh yang membunuh kedua ibu dan ayah dia.. Pastu jumpa cinta hati yg comey dan ego.. Watak yang dibawakan oleh Ahn Jae hyun memang menjadi.. Vampire yang ditunjukkan pun xde berlebihan.. xde adegan hisap darah yg keterlaluan.. cuma vampire tu di paparkan banyak pada kekuatan tenaga.. Best.. memang best

"Blood-Poster" by Source. Licensed under Fair use via Wikipedia - http://en.wikipedia.org/wiki/File:Blood-Poster.jpg#/media/File:Blood-Poster.jpg

Sinopsis:
Park Ji-sang is a doctor specializing in hepato-pancreato-biliary surgery in the best cancer research hospital in the country. He is also a vampire. Despite seeming cold and unfeeling, Ji-sang masks his soft heart and inner pain and yearns for closeness with people. He believes very strongly in the sanctity of human life, and suppresses his thirst for blood to treat terminally ill patients and save lives.

Among his colleagues is Yoo Ri-ta, a hotshot physician who entered medical school at the age of 17 and is also the niece of the chaebol group chairman who owns the hospital. Ri-ta is highly capable but snooty and prideful, yet Ji-sang finds himself falling for her. He also gets drawn into a conflict between good and evil as he encounters Lee Jae-wook, a two-faced hospital chief who gains everyone's trust with his gentle demeanor, but inwardly harbors a dangerous ambition for power and a talent for cruelty
.
Read More

Monday, April 27, 2015

Blogger Area Media Expert (Advertorial Murah)

April 27, 2015
Blogger Area Media Expert (Advertorial Murah)
INGIN BERNIAGA???
TAPI TIDAK TAHU MACAM MANA MAHU MEMPROMOSIKAN PERNIAGAAN??
PUNYA PERNIAGAAN TAPI TIDAK MAMPU UNTUK MEMPROMOSIKAN??

KAMI ADA PENYELESAIANNYA..
B.A.M.E = BLOGGER AREA MEDIA EXPERT


Apa itu B.A.M.E??
Blogger Area Media Expert(B.A.M.E) menyediakan sebuah  platform kepada peniaga online/offline untuk memperkenalkan produk mereka kepada pelanggan baru dan lama melalui konsep advertorial. Ini memudahkan peniaga kerana semua blogger di bawah pengurusan B.A.M.E mengenakan kadar bayaran yang berpatutan dan murah berbanding blogger blogger yang bukan di bawah pengurusan B.A.M.E

Apa itu konsep advertorial??
Advertorial = Advertising + Editorial (pengiklanan dalam bentuk editorial)
Kita dapat melihat syarikat syarikat besar menggunakan servis ini sebagai medium mendekati pelanggan dengan menganjurkan event dan pelbagai aktiviti disamping memberi bayaran kepada blogger berkenaan.

Bagaimana idea Pay Per Post ini tercetus??
Tercetusnya idea Pay Per Post ini adalah kerana Tuan Blogger Area selalu mendapat aduan bahawa kos pengiklanan di sesetengah blog amatlah tinggi dan kadangkala tidak masuk akal. Maka Blogger Area yang memiliki lebih daripada 10 ribu orang blogger aktif menubuhkan B.A.M.E untuk menawarkan pengiklanan yang jauh lebih murah, berpatutan serta berkualiti. Mengikut kajian, sesebuah produk baru perlu mendapat pendedahan advertorial lebih kurang 5 hingga 10 untuk mendapat hebahan yang secukupnya.


Berminat untuk beriklan dengan harga terendah?

Hubungi Tuan Blogger Area di Facebook.
Read More

Thursday, April 23, 2015

Back To School

April 23, 2015
Back To School
Tu tema majlis lunch bersama pelajar..
Terasa muda kembali.,
Lama kot x pakai bju sekolah..
Hehehe.. Bila dapat pakai balik baju sekolah raser macam muda kembali..
En Suami kata boleh buat drama.. Tajuknya "Isteriku Budak Sekolah"
Jenuh tau cari baju sekolah nie.. Last minit baru jumpa..
Rezeki nak berbaju sekolah katanya..
Program nie buat 22.04.2015..
Dekat Felda Resident Sg. Klah, Sungkai..
Aduhai.. makannya biasa-biasa jer..
Yang best sebab dapat berkumpul dengan staf dan pelajar..
Oklah.. hehehe..
Prgoram yang paling ringkas dan x overrun..
I drive sendiri.. Mereka naik bas..
Malam tido awal sebab raser macam nak demam..
Yellah mana x raser macam nak demam.. Dewannya sejuk giler..
Keluar dewan spek mata berkabus...
pastu masuk keta sejuk balik..
Weng kepala ku..


Yang tengah-tengah tu my big boss.. Sporting giler..

Nielah barisan staf Perpustakaan..

Kami yang ramai..

Jemput makan..

Bergambar sebelum naik bas..

Kami yang meriah dan ramai...

Read More

"Program Jom Baca Bersama"

April 23, 2015
"Program Jom Baca Bersama"

Bagi menyokong sambutan Hari Buku dan Hak Cipta Sedunia 2015, Perpustakaan Negara Malaysia telah melaksanakan aktiviti Jom Baca Bersama selama 10 minit.

Aktiviti ini dijalankan serentak di seluruh Malaysia dengan kerjasama Perpustakaan Awam Negeri. Ianya merupakan sebahagian daripada gerakan membaca yang dijalankan setiap tahun sebagai usaha berterusan membentuk masyarakat ke arah membudayakan tabiat membaca. Konsepnya diilhamkan daripada sambutan Earth Hour di mana dalam program ini, semua peserta,tanpa mengira apa jua pekerjaan atau aktiviti yang sedang dilakukan, akan sama-sama berhenti sebentar dan membaca selama 10 minit.

Perpustakaan tempat saya berkerja juga turut sama terlibat.. Kami telah memanggil anak-anak Tadika KEMAS, Politeknik Sultan Azlan Shah untuk aktiviti ini..

Layan gambar pula..






Lepas membaca, kita susuk suku kata pula..


Read More

Wednesday, April 22, 2015

Roti En.Mokhtar - Slim River

April 22, 2015
Roti En.Mokhtar - Slim River
Yeah!!
Akhirnya dapat gak merasa..
Memang sangat-sangat lembut rotinya..
Saya beli roti paun RM1.40.. Kalau gardenia dia siap potong..
Yang nie dia bg seketul.. Potong sendiri..
Pergh.. Cicah dengan Neslo memang sedap.. Xhingat dunia..
Hehehe..
Kebetulan jer singgah petang semalam sebab kena keluar opis gi beli barang..
Dan memang dah rezeki, ada lagi roti..

Pernah keluar dekat Majalah 3 pada 06.04.2015 jam 9 malam di TV3..
Selain tu pernah gak keluar kat akhbar Kosmo pada 26.03.2012.. Klik SINI

Sekarang Kilang Roti Mokhtar dah berubah wajah..
Walaupun masih lagi tersorok tempatnya..
Kalau nak ke sini, kena masuk pekan slim..
Kilang roti nie duduknya belakang pasar Slim River..


Alamat Kilang Roti..

Senarai harga roti yang dijual..

Waktu Operasi..
Read More

Tuesday, April 21, 2015

Long Blouse (LAREN-2380)

April 21, 2015
Long Blouse (LAREN-2380)
Long Blouse (LAREN-2380)
Color Orange/Khaki/Cyan/Purple/Rose/Blue
Size Free Size
Fits For Size S to XXL
Material Soft Cotton
Measurement
Shoulder Size (cm) 46
Sleeves Length 58
Bust size (cm) 120
Waist Size (cm) 124
Length (cm) 92
 Price: RM 45
Shipping Fee : RM6/RM9

Cyan

Purple

Khaki

Orange

Blue

Rose

Read More

Long Blouse (LAREN-2379)

April 21, 2015
Long Blouse (LAREN-2379)
Long Blouse (LAREN-2379)
Color Dark Green/Khaki/Cyan/Purple/Rose/Blue
Size Free Size
Fits For Size S to XXL
Material Soft Cotton
Measurement
Shoulder Size (cm) 46
Sleeves Length 58
Bust size (cm) 120
Waist Size (cm) 124
Length (cm) 92
Price: RM 45
Shipping Fee : RM6/RM9


Read More

Half Button Dress with RIbbon Belt FREE Shawl (OWJ519-105)

April 21, 2015
Half Button Dress with RIbbon Belt FREE Shawl (OWJ519-105)
Half Button Dress with RIbbon Belt FREE Shawl (OWJ519-105)
Colors: Black/Grey/Red/Turquoise
Material : Lycra
Measurement
Shoulder:37cm Sleeve:59cm Waist:70-96cm Length:137cm Bust:88cm
Price: RM 65
Shipping Fee : RM10/RM14

 Black

Grey

Red

Turquoise

Read More

Monday, April 20, 2015

Lagu kanak-kanak

April 20, 2015
Lagu kanak-kanak
Assalamualaikum..
Selamat Pagi...
Mai nak share lagu kanak-kanak yang sesuai diperdengarkan dekat anak-anak..
Boleh try gi kat link nie..
https://www.youtube.com/watch?v=6vWpV7zsL_s

Xpun buka jer channel youtube dan masukkan tajuk..
Keluarlah dia.. Tapi kalau saya, saya lebih suka search dan download..
Saya xbagi anak-anak saya tgk youtube..
Takot mereka terbuka video yang bukan-bukan..

video

Read More

Thursday, April 16, 2015

Jubah Dress

April 16, 2015
Jubah Dress

2 Tones Jubah Dress (OWJ518-105)

Colors : Almond/Pink

Material : Lycra

Measurement
Shoulder:40cm Sleeve:59cm Waist:60-84cm Length:140cm Bust:90cm

Price: RM60
Shipping Fee : RM9/RM12

Berminat boleh whatsapp 0192673703

Read More

Keletah Nur Imani

April 16, 2015
Keletah Nur Imani
Alhamdulillah..
My second doughter dah 2 tahun 1 bulan...
Perangai pun dah macam-macam..
Paling suka bila dapat tengok kliv video lagu Hindustan..
Mungkin sebab masa mengandungkan dia saya suka dengar lagu Hindustan..
Hehehe..
Kadang pengasuh taska nya bercerita dia menyanyi dan menari..
Dekat rumah pun kadang penuh gaya..
sambil pegang pensil ataupun remote yang kononnya mikrofon..
Dia beraksi lagak penyanyi...
Sambil menari-nari gaya dia...
Belum lagi dengar dia bercakap..
Imani agak lambat sedikit bertutur..
Pertuturannya ada yang masih belum jelas butirnya..
Saya hanya iyakan sahaja bila dia bercakap...
Imani juga sangat pandai memujuk kita bila kita marahkan dia..
Dia akan dating dan memeluk kita..
Tapi kalau kita marah dia, dia akan merajuk dan menangis dengan penuh perasaan...
Sehinggalah diambil dan dipujuk...


Nur Imani..
Read More

Wednesday, April 15, 2015

Time Slip Dr. Jin or Dr. Jin

April 15, 2015
Time Slip Dr. Jin or Dr. Jin
Drama yang diadaptasi dari manga Jepun JIN..
Menarik sebab.. orang dari masa depan datang ke masa lampau..
Membawa perubatan moden..
Menggunakan perubatan moden dan mencipta ubatan baru untuk masa silam..
Bagaimana seorang yang telah biasa dengan kemodenan menyesuaikan diri dengan masa lampau yang serba kekurangan..
Melihat sejarah perubatan berkembang...
Drama ini berkisar mengenai seorang doktor dan dunia perubatan..
memang menarik..





Sipnosis : Jin Hyuk (Song Seung-heon) is a gifted neurosurgeon who was born into a family of doctors. His success rate in surgery hovers at 100%, with his ability to quickly analyze any situation and extremely steady hands. Due to his personal pursuit of perfection, he has a cold attitude and lacks compassion. He is planning to give his girlfriend Yoo Mi-na (Park Min-young) a ring as a gift from their mother when after an argument, Mi-na gets into an car accident and goes into a coma.
After surgically removing a foetus-shaped tumor from a patient's brain, a mysterious power causes Jin Hyuk to travel 150 years back in time to the year 1860 during the Joseon Dynasty, when medical technology was still in its infant stages. He begins treating people of the era, but the lack of necessary implements and rudimentary medical knowledge of the period forces him to develop medical devices and medicine by himself, and seek new ways to aid the sick. He meets young noblewoman Young-rae (who looks like Mi-na), who is betrothed to her childhood friend Kim Kyung-tak (Kim Jaejoong) but is not in love with him. Through this challenging process and with the help of Young-rae and Lee Ha-eung (Lee Beom-soo), Jin Hyuk becomes a true doctor. But his actions start interfering with history and Jin Hyuk is faced with hard choices.


Read More

Tuesday, April 14, 2015

Drama Bersiri : Gotham (TV series)

April 14, 2015
Drama Bersiri : Gotham (TV series)
Drama bersiri omputih..

Best citer nie.. Permulaan kepada terbentuknya Batman..
Bagaimana Gotham City menjadi korup dan gelap..
Bruce Wayne yg dipaparkan adalah kanak-kanak yang kehilangan mak ayah..
Bagaimana watak-watak jahat dalam Batman menjadi jahat macam penguin, poison ivy, cat woman, the riddles dan banyak lagi..

Seronok juga.. 
dalam siri ni ada 3 mafia yang berebut kuasa..
Seorang polis yg sangat strict tapi terpaksa berpura-pura menjadi jahat..
Polis-polis yg korup..


Sinopsis : A new recruit in the Gotham City Police Department, James Gordon, is paired with veteran detective Harvey Bullock to solve one of Gotham's highest-profile cases: the murders of Thomas and Martha Wayne. During his investigation, Gordon meets the Waynes' son Bruce, now in the care of his butler Alfred Pennyworth. Meeting the younger Wayne further compels Gordon to catch the mysterious killer. Along the way, Gordon becomes involved with Gotham's Mafia families and associates including gangster Fish Mooney, Don Carmine Falcone, and Italian mob boss Salvatore Maroni. Eventually, Gordon is forced to form an unlikely friendship with Bruce, one that will help shape the boy's future in becoming the Batman.

The series will also tell backstories for such Batman villains as Penguin,Riddler, Catwoman, Joker, Poison Ivy, Scarecrow,Hugo Strange,Two-Face, Mr. Freeze,and Victor Zsasz.
Read More

KURSUS MICROSOFT ACCESS 2010

April 14, 2015
KURSUS MICROSOFT ACCESS 2010
Kursus lagi di INSTUN..
Nie jer yang dekat dan x keluarkan banyak modal..
Nak minta jauh-jauh, payah..
Perpustakaan Negara Malaysia belum panggil lagi untuk Kursus..

Antara yang menarik sepanjang proses pembelajaran saya..:-

First day
  • Pengenalan kepada penceramah.. Encik Mohd Zulkifli (dari JPN )
  • Pengenalan kepada Microsft Excel
  • Pengenalan kepada Microsoft Access..
  • Pengenalan kepada Tables dan Forms
Second day
  • Kita belajar Microsoft Access..
  • Pengenalan kepada Quaries dan Macros
  • Bagaimana menggabungkan antara Forms dan Tables
Third Day
  • Mengulangkaji apa yang telah diajar oleh cikgu.

Berikut merupakan kandungan Kursus..
1) Mempelajari konsep asas yang diperlukan untuk menghasilkan pangkalan data
2) Mampu untuk membina, mengedit dan menambahbaik database menggunakan perisian Microsoft       Office Access 2010



Read More

Monday, April 13, 2015

Mandi Manda di Kg. Ulu Kalong, Hulu selangor

April 13, 2015
Mandi Manda di Kg. Ulu Kalong, Hulu selangor
Mandi manda..
Cerita hari Ahad..
Best tau tempat mandi nie..
Bersih dan belum tercemar..
Agak tersorok dan x ramai orang..
Sejuk x sejuk sangat lah airnya..
Kawasan x de batu.. lapang, luas dan cetek jer airnya...
Memang sesuai untuk kanak-kanak..
Ada tempat untuk solat..
Tandas untuk mandi, kencing dan tukar baju.. (tapi digalakkan check dulu pilinya ada air ke x..)
Masuk ada bayaran..
RM5 untuk sebuah kereta.. dan RM2 untuk sebuah motor..

Kalau nak pergi sini dari Pekan Batang Kali terus jer menuju ke Ulu Yam..
Simpang dia sebelah kiri.. kalau sebelah kanan ada sekolah..

Ha.. nampak signboard nie belok kiri..

Layan gambar tempat mandi lak





Read More

Constantine (Siri TV)

April 13, 2015
Constantine (Siri TV)
Drama bersiri Omputih pula..

Sekarang tengah menonton drama bersiri Constantine.. Menarik tapi tidak sesuai menonton bersama kanak-kanak.. Jalan ceritanya x jauh beza dengan Supernatural.. Peperangan menentang Demon.. Cuma demonnya datang pelbagai bentuk.. Ada yang dari Sudan.. hehehe.. so menontonlah hanya sekadar hiburan ye.. Jangan terlalu serius.. Keseramannya terasa..Karekter John Constantine tu agak extreme.. ini pandangan peribadi saya dan juga sinis.. Mungkin sejarahnya membuatkan karekter itu begitu.. Tunjang utamanya adalah John Constantine.. dibantu oleh Zed Martin dan Chas.. 

John nie dia selalu bawa lighter..Banyak gunanya lighter yang dia bawa tu.. Orangnya sangat sinikal dan over confident..
Zed Martin nie pula psikik.. dia boleh nampak bayangan apa yg telah berlaku dan akan berlaku.. dan melukis bayangan yang dia dapat..(Zed juga akan mengembara ke alam roh pada episode 10 nanti)
Chas pula x boleh mati dan kawan lama John (Chas nie x boleh mati sebab John pernah letak jampi dekat dia.. sekarang nie dalam badan chas ada 41 roh.. so bila dia mati.. dia akan hidup semula sampailah 41 kali.. Jampi yang Constantine gunakan tu pernah digunakan Merlin dekat Prince Arthur..)
Manny adalah angel yang diarahkan untuk jaga dan perhatikan John Constantine..



Manny, John Constantine, Zed Martin dan Chas




Sinopsis : John Constantine, a demon hunter and dabbling master of the occult, must struggle with his past sins while protecting the innocent from the converging supernatural threats that constantly break through to our world due to the "Rising Darkness". Balancing his actions upon the line of good and evil, Constantine uses his skills and a supernatural scry map to journey the nation to send these terrors back to their own world, all for the hope of redeeming his soul from eternal torment.
Read More

Sunday, April 12, 2015

My Secret Hotel

April 12, 2015
My Secret Hotel
Tajuk yang menggambarkan cerita dengan sangat tepat..
Memang penuh dengan rahsia cerita ini..
Menarik untuk diikuti..
Penuh suspen.. Kelucuan.. Romantik Komedi..
Memnag cukuplah rencahnya..
Ada misteri pembunuhan...
Polis yang sangat cekap tapi dalam masa yg sama sangat melucukan..
Ada perasaan cemburu..
Perasaan cinta dan kasih sayang...

Kepada kaum lelaki jangan tinggalkan perempuan tanpa sebab..
jangan hilang begitu sahaja..
Bila perempuan nak move on.. biarkan dia..


Yoo In Na, Nam Goong Min, and Jin Yi Han

Sinopsis :  Nam Sang-hyo is the head of the wedding planning division of The Secret Hotel, one of Korea's most elite and luxurious hotels and considered among the top 1 wedding destinations in the country. Optimistic, cheerful and a perfectionist, she works hard and dreams of becoming the hotel's general manager someday. Sang-hyo faces the biggest challenge of her job when her next client turns out to be architect Gu Hae-young, her ex-husband. Seven years ago, Sang-hyo and Hae-young fell madly in love and got hitched in Las Vegas, but because of Hae-young's easy-come-easy-go attitude towards relationships, they fought and broke up. Since the marriage lasted only 100 days, they never filed the paperwork to legally register it, so their short-lived marriage remains a secret.

Meanwhile, Sang-hyo has caught the eye of her boss Jo Sung-gyeom, a strict but thoughtful hotel managing director who has all the female employees swooning. But there's also ambitious public relations manager Yeo Eun-joo, who competes with Sang-hyo for both a promotion and Sung-gyeom's heart.

To make matters even more complicated, a murder turns the hotel topsy-turvy. Sung-gyeom may be connected to the case, while Eun-joo attempts to use the circumstances surrounding the murder to get a leg up on the corporate ladder. As Sang-hyo and Hae-young juggle their sudden reunion under awkward circumstances, the exes also get sucked into the murder investigation.
Read More

Saturday, April 11, 2015

Perkhidmatan Penghantaran Makanan (Delivery Food)

April 11, 2015
Perkhidmatan Penghantaran Makanan (Delivery Food)
Hohohoho..
Sekarang makan pun orang anta..
Cakap je nak makan apa..
Call dan makanan pun sampai..
Selalunya perkhidmatan macam nie hanya disediakan oleh Fast Food..
Tapi sekarang bukan takat Fast Food..
kuih muih pun orang delivery..

Sekarang Delivery ada macam-macam jenis makanan..
dari Fast food...
Nasi.. kuih muih... rojak buah..
Dessert macam bubur, sagu gula melaka..
Menu diet pun ada..
Air detox pun ada..
Dari sarapan pagi.. makan tengahari, minum petang, makan malam sampailah makan lewat malam..
Pelbagai jenis.. Just call dan makanan pun sampai..

Biasanya service macam nie terdapat di bandar2 besar dan pesat membangun macam
Kuala Lumpur, Lembah Klang.. Manjung..
Pekan-pekan kecil baru nak ada..

Apapun yang penting ada duit..
Selamat menjamu selera ye..

Just nak bagi tau.. Ini menu yg saya order dan di hantar kepada saya..
Meatball cheezy.. (air tu bancuh sendiri)
Tempat kat Kg. Gajah, Perak..
Read More

Friday, April 10, 2015

Pembelian secara atas talian (Online)

April 10, 2015
Pembelian secara atas talian (Online)
Sekarang macam-macam da bole beli online..
Kepada kengkawan semua..
Hati-hatilah ketika membeli online ye..
walau apa pun barang yang hendak dibeli,
sila berhati-hati..
Bukan apa takot kena tipu..

Rakan sekerja saya ditipu wallpaper..
Dah bayar habis tapi wallpaper x dipasang..
Orang yg jual salahkan org tengah..
Orang tengah tu orang yg sepatutnya pasang wallpaper..
X datang pasang pun.. salahkan pula orang yg jual wallpaper..

Sudahnya jadi kes polis..
memang lama lah..
X tau lah dapat balik duit ke x??

Saya pula kena dengan orang jual coklat dari Langkawi..
Janji nak pos lepas bayar..
Lepastu tunda sebab katanya xde ke darat..
Tunda lagi.. lepas tu senyap..
Bila timbul minta maaf sebab katanya pergi berlayar..
Sebab tu xle nak contact..
Lepas tu tangguh lagi penghantaran coklat..
dan akhirnya saya minta balik duit saya..
Alhamdulillah, dapat semula...

Jadi.. berhati-hatilah ye..
Read More

Thursday, April 9, 2015

CERAMAH PROGRAM “INDAHNYA DUNIA BILA KELUARGA BAHAGIA”

April 09, 2015
CERAMAH PROGRAM “INDAHNYA DUNIA BILA KELUARGA BAHAGIA”
INSTUN lagi uolls...
Kali ini pergi ceramah 2 jam jer..
Nasib baik lah bos sporting..
Kami excited nak nengok Ustaz Don..
So Library tutup..

Pengisian..
Memang penuh dengan pengisian..
Nak explain pun x pandai..
Tapi pada sapa yang berpeluang untuk mengikuti ceramah Ustaz Don nie better ikutlah..
X rugi.. banyak isi yang boleh diambil dan digunakan..

Posternye mengancam

Tentatif program yang sempoi..

Layan gambar pula,.


Ustaz Don melakukan 'Tahnik' atau belah mulut kepada anak kecil.


Read More