Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Monday, May 25, 2015

High School - Love On @ Hi! School - Love On

Review drama Korea lagi...
Menarik giler citer ini..
Macam mana angel yang sepatutnya membawa roh orang mati,
Tetibe berubah menjadi manusia..
Memahami manusia dengan setulusnya..
Membina persahabatan..
Mengekalkan identiti sendiri..
Melalui kehidupan manusia yang sangat suka menyakiti hati orang lain..
Mengubah manusia di sekelilingnya dengan sikapnya yang sangat innocent..
Bercinta dan memahami..
Cerita pasal anak remaja di sekolah..
Membuli dan dibuli..
mempertahankan diri sendiri atau membiarkan diri ditindas..
Cerita yang nampak santai tapi penuh emosi..



Sipnosis baca kat SINI ye..

3 comments:

  1. dah lama tak tgk drama korea,kebanyakan drama korea mmg best2 ^^

    ReplyDelete
  2. Suhailah, kita memang layan drama korea je skrg nie.. hehehe..
    Best Nieyl.. seronok jugak lah walaupun pelakon dia biasa2 jer.. Kekuatan cinta.. hehehe..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI